Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce nu stiai despre Maria Sarapova: 10 repere care starnesc zambete din cariera rusoaicei abia retrase din tenis

Adevărul Adevărul,
Ce nu stiai despre Maria Sarapova: 10 repere care starnesc zambete din cariera rusoaicei abia retrase din tenis

Maria Sarapova si-a anuntat miercuri retragerea din tenis, la doar 32 de ani. Cu o cariera de 19 ani in circuitul profesionist, cinci trofee de Grand Slam castigate si 21 de saptamani petrecute in fotoliul de lider mondial, Maria Sarapova poate fi descrisa in nenumarate feluri. Adevarul va propune o lista de zece repere ale carierei rusoaicei mai putin cunoscute, unele haioase sau cu iz de almanah de curiozitati. continuă pe Adevărul

Ultima ora: Maria Sarapova si-a anuntat retragerea! Va rog sa ma iertati

Maria Sarapova si-a anuntat retragerea din tenis, la 32 de ani, printr-un mesaj postat pe Instagram: Va rog sa ma iertati, sunt novice cand vine vorba de asta. Tenis, iti spun adio!.

Andreea Marin, despre problemele cu inima pe care le are de cativa ani. Ce ii sfatuieste pe oameni

Andreea Marin a vorbit pentru prima oara despre problemele cardiace pe care le are. Vedeta a recunoscut ca disconfortul resimtit intr-o perioada anume a fost de ajuns ca sa o alarmeze. Ce ii sfatuieste pe oameni si cum a procedat atunci cand a simtit ca nu mai poate? Andreea Marin, probleme cu inima. Ce sfaturi .

Singura veste buna despre coronavirus: categoria de varsta care este imuna

Numarul bolnavilor de coronavirus creste in fiecare zi, in diverse colturi ale mapamondului. Se pare totusi ca exista o categorie de varsta care a fost ocolita. La momentul redactarii acestui material, exista 79. 774 de cazuri confirmate de coronavirus, la nivel global. Cele mai multe dintre ele au fost depistate in China. Desi au murit deja .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )