Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Romanul mort in atentatul din Germania a fost gasit de parintii lui in masina ciuruita de gloante. Abia isi facuse o prietena

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Romanul mort in atentatul din Germania a fost gasit de parintii lui in masina ciuruita de gloante. Abia isi facuse o prietena

Moartea tanarului de 23 de ani, din Giurgiu, ucis in atacul terorist de miercuri seara din Hanau, Germania, a lasat in urma o familie in lacrimi. continuă pe Hotnews

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

MAE a facut anuntul! Romanul ucis in atentatul din Germania va fi repatriat pe banii statului

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca repatrierea tanarului de 23 de ani din Giurgiu care a murit in urma atacului din Hananu, Germania, va fi asigurata prin fondul pentru situatii de urgenta.

Unchiul lui Viorel, tanarul ucis in atentatul din Germania: Parintii sunt in stare de soc. El venea de la serviciu si s-a oprit sa ia un suc. Atunci a fost impuscat

Un tanar de 23 de ani din comuna Singureni, judetul Giurgiu, se afla printre victimele atentatului din Germania.

Cine este romanul ucis in atentatul din Hanau. Avea doar 23 ani si oprise la un chiosc sa-si ia de mancare. N-a mai apucat sa coboare din masina

Romanul ucis in atentatul din Germania este un tanar din Giurgiu. Acesta era nepotul primarului din comuna Singureni si se afla in masina sa cand a fost impuscat de atacator.

Sociologul Gelu Duminica, mesaj emotionant despre romanul ucis in atenatul din Germania: Rasismul omoara totul in jurul sau (VIDEO)

Sociologul Gelu Duminica a scris pe Facebook un mesaj emotionant despre romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Acesta a deplans moartea lui Vili Viorel Paun, la varsta de 23 de ani, si a pre.

Cine este romanul ucis in dublul atac din Germania (VIDEO)

Romanul mort in atacul armat din Hanau este un tanar de 23 de ani, din localitatea Singureni, judetul Giurgiu. Barbatul, pe nume Villi Viorel Paun, plecase in strainatate sa isi faca o viata mai buna.

Un roman s-ar numara printre victimele atacului din Germania

Una dintre cele noua persoane care au fost ucise, miercuri seara, in atacul din Germania ar fi cetat.

Cine sunt victimele atacurilor din Germania Ministrul Justitiei: Lupii singuratici radicalizati pe internet sunt bombe cu efect intarziat

Cele noua victime ale atacurilor teroriste cu motivatie rasista comise miercuri seara in orasul german Hanau erau de origine germana, turca, bulgara, romana, bosniaca si afgana, conform politiei judiciare a landului Hessa, transmite vineri dpa. Presat din toate partile, guvernul a anuntat vineri ca va fi intarita paza in toate locurile sensibile, in special in zona din apropierea moscheilor, la aeroporturi si frontiere. Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania.

MAE a primit confirmarea ca un roman se afla printre victimele atentatului din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a primit confirmarea ca un cetatean roman se afla printre victimele atentatului de la Hanau, din Germania.

Stirile ProTV: Fost calau si lider al Statului Islamic, arestat in Turcia. Se angajase ca instalator de gaze

Politia antiterorista turca a arestat un fost calau al gruparii jihadiste Stat Islamic SI) in Siria care, dupa revenirea acestuia in civilie, s-a angajat ca instalator de gaze in Turcia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )