Libnet.ro
UNICEF

11:15

Strigatul de ajutor al unui medic:Am zis ca tac, dar nu mai am incotro. Stau izolat cu trei copii si sotia

Adevărul Adevărul,
Strigatul de ajutor al unui medic:Am zis ca tac, dar nu mai am incotro. Stau izolat cu trei copii si sotia

Un medic de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Arad reclama pe Facebook ca la cateva zile de la efectuarea testului petru COVID-19 inca nu a primit rezultatul. continuă pe Adevărul

Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

In ultima vreme s-a discutat foarte mult despre posibilitatile infectarii cu coronavirus, dar s-a luat mai putin in calcul un obicei destul de intalnit la romani: fumatul tigarilor electronice. Vaporii emanati de tigara electonica contamineaza ca si saliva Doctorul Florin Florin Mihaltan, pneumolog la Insitutul Marius Nasta, avertizeaza toti romanii vizavi de pericolele la care .

Apelul disperat al unui medic internat cu coronavirus: E cumplit. Trebuie sa aveti grija de noi

Medicii oncologi Alina Popa si Tiberiu Rugea au fost diagnosticati cu coronavirus. Alina Popa a a facut un apel in care cere ajutor pentru angajatii spitalelor.

Manifestul unui medic, in pandemia COVID-19: Sa avem incredere? Suntem cu totii prizonieri. Scapa cine poate!

Un cunoscut medic constantean a scris un manifest la adresa guvernantilor, in plina pandemie de coronavirus. Specialistul reproseaza politicienilor care s-au aflat la conducere ca au adus societatea intr-o situatie vulnerabila si dezastruoasa.

Avertismentul unui medic controversat despre coronavirus: Cand ajungi la terapie intensiva, problema nu mai este virusul

Controversatul medic Didier Raoult, care trateaza bolnavii de COVID-19, cu un medicament laudat de Donald Trump, dar insuficient testat a lansat noi avertismente pe Twitter.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )