Libnet.ro
UNICEF

20:31

Apelul disperat al unui medic internat cu coronavirus: E cumplit. Trebuie sa aveti grija de noi

Adevărul Adevărul,
Apelul disperat al unui medic internat cu coronavirus: E cumplit. Trebuie sa aveti grija de noi

Medicii oncologi Alina Popa si Tiberiu Rugea au fost diagnosticati cu coronavirus. Alina Popa a a facut un apel in care cere ajutor pentru angajatii spitalelor. continuă pe Adevărul

Apelul disperat al unui barbat de 39 de ani cu coronavirus. Mesaj de adio pentru sotie si copii!

Un barbat de 39 de ani, aflat la un pas de moarte dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a lansat un apel disperat in care le cere oamenilor sa ramana in locuinte si sa nu se mai creada invincibili.

Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

In ultima vreme s-a discutat foarte mult despre posibilitatile infectarii cu coronavirus, dar s-a luat mai putin in calcul un obicei destul de intalnit la romani: fumatul tigarilor electronice. Vaporii emanati de tigara electonica contamineaza ca si saliva Doctorul Florin Florin Mihaltan, pneumolog la Insitutul Marius Nasta, avertizeaza toti romanii vizavi de pericolele la care .

Romanii, un pas important in crearea unui vaccin impotriva coronavirus. Cum au reactionat chinezii

Momentul zero al actualei pandemii cu COVID-19, conform informatiilor, ar fi inceput pe 27 noiembrie 2019, in China, in regiunea Wuhan, si de atunci s-a raspandit cu o viteza de neimaginat pe tot mapamondul. Romanii, un pas important in crearea unui vaccin impotriva coronavirus Din momentul aparitiei virusului pe continentul european, cercetatori, microbiologi si alti .

Avertismentul unui medic controversat despre coronavirus: Cand ajungi la terapie intensiva, problema nu mai este virusul

Controversatul medic Didier Raoult, care trateaza bolnavii de COVID-19, cu un medicament laudat de Donald Trump, dar insuficient testat a lansat noi avertismente pe Twitter.

Manifestul unui medic, in pandemia COVID-19: Sa avem incredere? Suntem cu totii prizonieri. Scapa cine poate!

Un cunoscut medic constantean a scris un manifest la adresa guvernantilor, in plina pandemie de coronavirus. Specialistul reproseaza politicienilor care s-au aflat la conducere ca au adus societatea intr-o situatie vulnerabila si dezastruoasa.

Presa chineza: Coronavirusul a aparut in Italia, nu in Wuhan Afirmatia se bazeaza pe declaratia controversata a unui medic de la Milano

Presa chineza scrie in aceste zile ca pandemia de coronavirus a plecat, de fapt, din Italia. Astfel, presa subordonata regimului de la Beijing respinge acum ideea ca virusul ucigas ar fi putut izbucni la.

Reactia unui medic de la Matei Bals, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru COVID-19

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals a explica ce presupune procesul de testare a populatiei din Bucuresti, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru coronavirus.

Strigatul de ajutor al unui medic:Am zis ca tac, dar nu mai am incotro. Stau izolat cu trei copii si sotia

Un medic de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Arad reclama pe Facebook ca la cateva zile de la efectuarea testului petru COVID-19 inca nu a primit rezultatul.

Noua metoda de inselatorie a batranilor, in plina pandemie de coronavirus. Pensionarii trebuie sa aiba mare grija!

Hotii vin cu noi metode de inselatorie in plina pandemie de coronavirus. Acestia suna la usa batranilor si spun ca sunt trimisi de autoritati sa dezinfecteze casa. Asftel, talharii fura tot ce gasesc in case.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )