Libnet.ro
UNICEF

11:16

Strigatul disperat de ajutor al unei tinere din Targu Jiu care este batuta de sot - Asta e doar 1% din ce mi-a facut!

Antena3 Antena3,
Strigatul disperat de ajutor al unei tinere din Targu Jiu care este batuta de sot - Asta e doar 1% din ce mi-a facut!

O tanara din Gorj traieste un adevarat cosmar. Femeia este insarcinata in cinci luni, insa sotul ei o bate constant si o ameninta. Cei doi s-au despartit si de atunci a inceput calvarul. Tanara este urmarita,. continuă pe Antena3

FOTO Cum arata stadionul de patru stele ridicat la Targu-Jiu cu 20 de milioane de euro. Are integrat inclusiv un hotel de lux

Constructia noului stadion din municipiul Targu-Jiu ar urma sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie, dar inaugurarea este prevazuta a avea loc abia doua luni mai tarziu.

FOTO Cum arata stadionul de patru stele ridicat la Targu Jiu cu 20 de milioane de euro. Are integrat inclusiv un hotel de lux

Constructia noului stadion din municipiul Targu Jiu ar urma sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie, dar inaugurarea este prevazuta a avea loc abia doua luni mai tarziu.

Actorul Marian Ralea, la Targu Jiu

Cunoscutul actor Marian Ralea, iubit in special de copii pentru rolul magicianului din emisiunea Abracadabra va fi prezent la Targu Jiu.

Actorul Marian Ralea, la Targu-Jiu

Cunoscutul actor Marian Ralea, iubit in special de copii pentru rolul magicianului din emisiunea Abracadabra va fi prezent la Targu-Jiu.

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

Kelemen Hunor vrea sa reia procedura de reinfiintare a Liceului Romano-Catolic din Targu Mures

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca va initia procedura de reinfiintare a Liceului Romano-Catolic din Targu Mures imediat dupa ce conditiile legale vor permite, astfel incat unitatea de invatamant sa functioneze ca entitate juridica independenta .

Liviu Pop, despre scandalul liceului din Targu Mures: Nu e problema Ministerului Educatiei. Premierul Tudose a comentat ironic: Ditamai problema nationala cu o scoala

360 de elevi ai Liceului Romano-Catolic din Targu Mures nu stiu daca luni vor incepe scoala, dupa ce, unitatea de invatamant a fost defiintata.

Dragnea, despre Liceul Teologic din Targu Mures: Cine are interesul ca acolo sa se agite spiritele atat de mult? Nu stiu daca actiunea institutiilor de forta e benefica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut joi Guvernului si ministerului Educatiei sa se aplece cu mai multa atentie si curaj in ceea ce priveste situatia legata de inchiderea Liceului Teologic catolic din Targu Mures, care a condus la proteste, in urma cu o zi, si la anuntul Ungariei ca isi retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OCDE.

2.000 de persoane au cerut Ministerului Educatiei ca Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures sa nu fie inchis

Aproape 2. 000 de persoane au participat, miercuri, la un miting de protest in fata Institutiei Prefectului, in judetul Mures, pentru a convinge Ministerul Educatiei sa asigure functionarea Liceului Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures.

Doi ani de inchisoare pentru un sofer de BMW care a spulberat doi soti pe zebra. Fiica victimelor, socata: Cum poate un procuror sa ceara sentinta mai blanda?

Doi ani de inchisoare cu executare a primit un sofer din Gorj care a accidentat mortal cu autoturismul BMW doi soti care traversau o strada din Targu Jiu pe trecerea de pietoni. Fiica victimelor se declara revoltata de sentinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )