Libnet.ro
UNICEF

21:15

Studiu: Elevii romani copiaza mai putin decat cei din alte tari

România Liberă România Liberă,
Studiu: Elevii romani copiaza mai putin decat cei din alte tari

Elevii romani copiaza, absenteaza nemotivat si intarzie mai putin decat cei din alte peste 30 de state,, potrivit unui studiu international, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Studiu international: Elevii romani copiaza, absenteaza si intarzie la ore mai putin decat cei din alte 30 de state

Un studiu international arata ca elevii romani copiaza, absenteaza nemotivat si intarzie mai putin decat cei din alte peste 30 de state. Actele de vandalism, agresare si intimidare a colegilor si.

Elevii romani copiaza si chiulesc mai putin decat elevii altor tari, iar scoala romaneasca are foarte putine resurse educationale

Elevii romani copiaza, absenteaza nemotivat si intarzie mai putin decat, elevii din alte peste 30 de state, potrivit unui studiu international realizat de organizatia OECD, aceeasi care relizeaza testele PISA. Studiul arata ci actele de vandalism, agresare si intimidare a colegilor si furturile sunt la un nivel mai scazut in scolile romanesti decat in strainatate.

De ce angajatii sociabili si saritori au salarii mai mici decat colegii individualisti

Angajatii cu o personalitate placuta, care lucreaza bine in echipa si sunt mereu dispusi sa le dea colegilor o mana de ajutor castiga mai putin decat cei perceputi drept morocanosi, chiar daca se descurca la fel de bine din punct de vedere profesional, arata un studiu realizat recent.

Victor Ponta: In a doua parte a anului vom pregati Legea salarizarii. Nu e normal ca premierul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin ca cei din institutii militarizate

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, dupa Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala, Guvernul vrea ca in partea a doua a anului sa pregateasca un alt proiect important, Legea salarizarii, care va fi finalizat tot de Parlament. Nu e normal ca prim-ministrul sau presedintii Camerelor sa castige mai putin decat unii din institutii militarizate, a spus Ponta.

Lista bugetarilor care au salariul de cateva ori mai mare decat Iohannis si Ponta la un loc: Printre acestia, presedintele CEC si Patriarhul Daniel

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu este normal ca primii oameni din stat, presedintele si premierul, sa aiba salarii mai mici decat alti bugetari sau angajati din institutiile militarizate. Trebuie sa.

IKEA: 7% din vanzari sunt realizate online, la mai putin de un an de la demararea

Vanzarile online ale IKEA au reprezentat 7% din totalulul rulajului gigantului suedez la nivel local, performanta reusita la mai putin de un an de la lansarea platformei in mediul virtual.

7 premii pentru elevii romani, la un concurs organizat de NASA

Elevii Colegiului Andrei Saguna din Brasov au castigat sapte premii la un concurs international organizat de NASA, la care au participat, in total, peste 2. 700 de echipe din intreaga lume, adolescentii.

Companiile romanesti sunt mai optimiste decat cele straine in privinta cresterii afacerilor in 2015

Companiile romanesti sunt mai optimiste privind cresterea cifrei de afaceri, a investitiilor, salariilor sau a numarului de angajati in 2015, comparativ cu firmele straine care opereaza in Romania, arata un studiu al EY Romania.

Yemen: Cel putin 62 de copii au fost ucisi, in mai putin de o saptamana

Cel putin 62 de copi au fost ucisi, iar alti cel putin 30 raniti in mai putin de o saptamana de la lansarea operatiunii militare a coalitiei coordonate de Arabia Saudita impotriva insurgentilor huthi din Yemen, a anuntat UNICEF, informeaza Mediafax.

Pietele ar fi mult mai pregatite decat in 2012 pentru Grexit

Sansele iesirii Greciei din zona Euro Grexit) sunt usor peste 50%, considera Claudiu Cazacu, analistul-sef al XTB Romania, care ne-a spus ca pietele ar fi mult mai pregatite acum decat in 2012.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )