Libnet.ro
UNICEF

18:15

Studiu: Obezitatea, cel mai semnificativ factor pentru o pubertate precoce la fete

B1 B1,
Studiu: Obezitatea, cel mai semnificativ factor pentru o pubertate precoce la fete

Obezitatea este cel mai semnificativ factor pentru o pubertate precoce la fete, acesta afectand femeile albe mai devreme decat in trecut, potrivit unui studiu citat de AFP. Acest studiu sugereaza faptul ca. continuă pe B1

Cel mai mare investitor din imobiliarele romanesti isi face pentru prima data reclama-Superman, cap de afis (VIDEO)

Grupul Immofinanz, cel mai mare investitor din imobiliarele din Romania, a incheiat un parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products Germania pentru a lansa o campanie de imagine si de brand cu unul dintre cei mai cunoscuti super eroi ai tuturor.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la protestul de doua luni a miscarii anti-RMGC: Cel mai mic numar de manifestanti, un traseu maraton si tensiuni cu jandarmii

A 10-a duminica la rand de proteste a bifat implinirea a doua luni de manifestatii impotriva proiectului de la Rosia Montana. Circa 1. 800 de persoane - cel mai mic numar inregistrat pana acum in vreo duminica - au manifestat printr-un mars-maraton, acoperind un traseu de mai bine de 12 km, si care, pe parcurs, si-a pierdut din suflu. Porniti de la Universitate, manifestantii au scandat Iesi afara javra ordinara in fata la Cotroceni. Pentru prima data, coloana a trecut si prin complexul studentesc Regie, insa nu a reusit sa adune sustinere aproape deloc. La Unirii au existat incidente dupa ce doi jandarmi in civil l-au saltat pe un protestatar care aprinsese torte. Pentru primda data, jandarmii - prezenti intr-un efectiv foarte numeros si bine dotat - i-au blocat pe manifestanti sa ocupe rondul de la UniversitateVezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la protestul de duminica.

Pregatiri intense pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni, asteptati la concertul Mozart Rocks

Filarmonica Oltenia Craiova se pregateste intens pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni sunt asteptati astazi la concertul Mozart Rocks, o adaptare rock a muzicii compozitorului.

Iran: Zeci de mii de persoane participa la cel mai mare miting antiamerican din ultimii ani

Zeci de mii de manifestanti s-au adunat in fata fostei Ambasade a SUA in Iran pentru a participa la cel mai mare miting antiamerican din ultimii ani, in semn de protest impotriva gesturilor de apropiere ale presedintelui Hassan Rohani fata de Occident, informeaza presa internationala.

Masinile electrice fac legea in Norvegia. Nissan Leaf, cel mai vandut model in octombrie!.

Norvegia inregistreaza vanzari record de masini electrice si in luna octombrie, pentru a doua luna consecutiv, piata norvegiana devenind un paradis pentru aceste modele datorita beneficiilor majore pe care le au norvegienii la achizitionarea unei masini electrice. Nissan Leaf a fost cel mai bine vandut model al lunii octombrie, dupa ce in septembrie Tesla Model S a fost liderul pietei auto, potrivit Automotive News. Modelul electric Nissan Leaf a inregistrat in luna octombrie vanzari de 716 .

HOT! Smiley lanseaza Acasa, cel mai personal videoclip din cariera!

Se spune ca Acasa e acolo unde ti-e inima, iar Smiley pare sa reconfirme aceasta veche zicala in videoclipul realizat pentru Acasa, piesa care da numele noului sau album. Realizat de HaHaHa Video Production, videoclipul il plaseaza pe Smiley in mijlocul lui nicaieri, tragand hotarat un carucior catre o destinatie numai de el stiuta. Artistul .

Premiat in SUA, ignorat in Romania. Cel mai bun IT-ist roman este orb

Radu Vasile, un tanar programator din Constanta s-a nascut orb, dar acest lucru nu l-a descurajat in viata, ba din contra. Ambitionat sa razbeasca, Radu Vasile a devenit cel mai bun IT-ist roman. Si-a.

Cel mai inalt brad din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime

Cel mai inalt brad masurat, nedoborat, din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime, potrivit datelor furnizate de Facultatea de Silvicultura din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Precedentul record a fost un brad de 61. 5 metri. Padurea in care se afla bradul ar putea deveni patrimoniu UNESCO World Natural Heritage.

FOTO Cel mai inalt brad din Romania este in padurea de la Sinca Veche si are 62,5 metri inaltime

O echipa ce cercetatori de la Facultatea de Silvilcultura din Suceava a descoperit, in padurea virgina din Sinca Veche, cel mai inalt brad din Romania. Dimensiunile arborelui le depasesc pe cele ale unui bloc de 22 de etaje.

Comertul cu amanuntul - cel mai important indicator al consumului populatiei, contractie usoara dupa primele 9 luni

Comertul cu amanuntul- cel mai important indicator al consumului populatiei- a scazut in luna septembrie fata de august 2013 atat ca serie bruta cu 2,4% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,1%, a transmis luni Statistica. Contractia din septembrie a comertului cu amanuntul confirma tendinta de scadere la nivelul primelor 9 luni din acest an. In septembrie, comparativ cu august, cele mai mari scaderi au fost in cazul carburantilor -4,9%) si vanzarilor de produse alimentare-4,7%). Vanzarile de produse nealimentare au crescut cu 1,1%.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )