Libnet.ro
UNICEF

21:00

Studiu realizat de Banca Mondiala: De ce este necesara incluziunea romilor din Romania?

Hotnews Hotnews,
 Studiu realizat de Banca Mondiala: De ce este necesara incluziunea romilor din Romania?

Incluziunea romilor nu este imperativa doar din punct de vedre moral, ci reprezinta si o modalitate de creare a unei economii inteligente in Romania, arata un amplu studiu realizat de Banca Mondiala, intitulat Ce este necesar pentru realizarea incluziunii romilor din Romania?. Potrivit studiului, intr-o gospodarie roma obisnuita, venitul din munca reprezinta numai 101 EUR pe luna, comparativ cu 218 EUR in randul vecinilor ne-romi. Conform unei estimari a Bancii Mondiale bazata pe date din 2008, egalizarea veniturilor de pe piata muncii din Romania pentru romi ar putea duce la avantaje economice potentiale intre 887 milioane de euro si 2. 9 miliarde de euro anual si avantaje fiscale intre 202 milioane de euro si 675 de milioane de euro anual. continuă pe Hotnews

Basescu, la summitul privind incluziunea romilor la Bruxelles: Actorul principal trebuie sa fie autoritatea locala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul summitului privind incluziunea romilor, organizat la Bruxelles, ca minoritatea trebuie sa inteleaga ca face parte dintr-o societate cu reguli, dar si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )