Libnet.ro
UNICEF

06:30

STUDIU Rompetrol Rafinare a urcat in topul celor mai importante companii din Europa de Sud Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU Rompetrol Rafinare a urcat in topul celor mai importante companii din Europa de Sud Est

Rompetrol Rafinare, membra a Grupului KMG International, este cotata drept a cincea cea mai importanta companie din Europa de Sud Est, potrivit unui studiu realizat de o agentie de presa din Bulgaria, informeaza compania. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a ajuns Mos Miluta din Vaslui in topul celor mai virili barbati din lume

Miluta Filimon din comuna valsuiana Ivanesti se afla in topul celor mai virili barbati din lume. La cei 77 de ani ai sai, este al doilea cel mai batran tata din Romania. Acesta are, impreuna cu o.

CCIR a finalizat topul celor mai performante companii din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,.

Peste 12.600 de companii - in topul celor mai performante firme din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

Romania - pe locul 51 in clasamentul celor mai competitive de tari ale lumii

Romania ocupa locul 51, in crestere cu o pozitie comparativ cu 2018, in topul celor mai competitive 141 de state ale lumii, in timp ce la varful clasamentului Singapore a devansat SUA, potrivit unui raport al Forumului Economic Mondial WEF).

Simona Halep si Bianca Andreescu, impreuna. WTA a realizat un montaj inedit cu cele mai importante jucatoare din circuit (VIDEO)

WTA, forul international de tenis feminin, a realizat un montaj de secvente cu cele mai importante jucatoare din circuitul profesionist, printre care se numara, bineinteles, si Simona Halep, si Bianca.

ULUITOR! Mos Miluta din Vaslui, unul din CEI MAI VIRILI BARBATI din lume, la 77 de ani! CUM SE POATE UNA CA ASTA?

Caz incredibil! Un cetatean din Vaslui este in topul celor mai virili barbati din lume! TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Miluta Filimon din comuna Ivanesti,.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

Cele mai importante organizatii de mediu si-au unit fortele si vor sa scoata 100.000 de romani in strada pentru salvarea padurilor

Greenpeace Romania, DeClic si Agent Greensi-au unit fortele pentru organizarea celui mai mare mars pentru padurile Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )