Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu: De ce traiesc bautorii de cafea mai mult

Antena3 Antena3,
Studiu: De ce traiesc bautorii de cafea mai mult

Potrivit unui studiu realizat de catre Institutul National de Cercetare a Cancerului din Statele Unite ale Americii, adultii care beau cafea normala sau decofeinizata mor mai tarziu decat persoanele care nu au. continuă pe Antena3

Europenii nu au cheltuit mai mult pentru gustarile preferate: suma a stagnat la 167 mld. $

Fructele, ciocolata, gustarile pe baza de branza si iaurtul sunt principalele alimente consumate intre mese in Europa, unde vanzarile totale de snack-uri au stagnat la 167 miliarde de dolari in perioada martie 2013-martie 2014, potrivit unui studiu.

Alimentul numarul 1, ca sa traiesti mai mult

Vrei sa traiesti cat mai mult? Ok, apa vie din fantana tineretii poate nu exista, insa ai putea sa beneficiezi putin de efectele ei consumand un anumit aliment care traieste in apa. Un nou studiu realizat de catre.

SONDAJ Care imn al nationalei de fotbal a Romaniei v-a placut mai mult?

Imnul nationalei de fotbal a Romaniei pentru preliminariile Campionatului European din 2016 compus si interpretat de trupa Iris a fost tinta mai multor critici in ultimele zile, cele mai puternice venind din partea fostului selectioner Ladislau Boloni. In ultimii 24 de ani insa, nationala de fotbal a Romaniei a avut mai multe imnuri, cantece care au insotit prima reprezentativa in preliminariile sau turneele finale la care a participat. HotNews. ro a realizat un sondaj si va intreaba pe voi, cititori si sustinatori ai nationalei Romaniei, care este imnul care v-a placut mai mult?.

Constructia gazoductului South Stream va costa cu 50% mai mult

Constructia gazoductului South Stream va costa cu 47% mi mult decat estima initial compania rusa Gazprom. Astfel, costurile magistralei de transport a gazelor naturale din Rusia, prin Marea Neagra, catre tarile din sudul si centrul Europei vor ajunge la aproximativ 23,5 miliarde de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )