Libnet.ro
UNICEF

20:00

Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani au cea mai mare nevoie de un credit imediat, iar persoanele din segmentul de varsta 35-50 de ani isi doresc cel mai mult un imprumut in general, potrivit datelor BCR Banca pentru Locuinte. continuă pe Wall-Street Ro

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Peste 6.000 de locuri cu taxa sunt vacante la cea mai mare universitate din Transilvania

Tinerii care vor sa fie studenti la cea mai mare universitate din Transilvania, UBB, au la dispozitie 658 locuri bugetate si 6. 494 de locuri cu taxa.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

Cea mai mare despagubire platita de Omniasig in primul semestru pentru o polita RCA a fost de 2,2 milioane de lei

Omniasig Vienna Insurance a platit in primele sase luni ale acestui an despagubiri totale de 110,29 milioane de euro pentru asigurari obligatorii RCA, cea mai mare despagubire ridicandu-se la 2,2 milioane de lei.

Romania, fabrica de produse bio. Cea mai mare parte a marfurilor se duce la export

Exportam produse bio in valoare de peste 200 de milioane de euro. Trimitem in Germania, Austria sau Franta fructe, oua, faina sau vin. E drept, cele mai multe produse reprezinta, de fapt, materie prima si nu.

Actrita Betty White a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga cariera in ...

Betty White, in varsta de 91 de ani, a fost desemnata actrita cu cea mai lunga cariera in televiziune si va fi inclusa in editia din 2014 a Cartii Recordurilor Guinness, informeaza Mediafax. Dupa 74 de ani petrecuti in industria de divertisment, actrita Betty White are la activ numeroase roluri de televiziune, multe premii si trofee importante, un show de farse cu camera ascunsa si, acum, numele ei a fost inclus in Guinness Book Of World Records. Potrivit site-ului Deadline. com, pentru editia .

Cea mai cunoscuta prostituata din Bistrita, trimisa din nou in judecata

A adunat amenzi de zeci de mii de lei, a fost trimisa si in judecata si tot nu s-a cumintit. Vandana, cea mai cunoscuta prostituata de pe meleaguri bistritene, care practica cea mai veche meserie din lume de peste 10 ani a fost trimisa in judecata din nou pentru prostitutie.

Era cea mai frumoasa fata din oras, dar toata lumea isi bate joc de ea acum. Ce detaliu i-a scapat din aceasta poza

Prietenii spun ca ea era cea mai frumoasa tanara din oras. Era indragita de toti si avea o multime de amici. insa acum toti prietenii rad de ea din cauza acestei fotografii pe care a postat-o pe.

Liviu Dragnea: Ponta a luat cea mai inteleapta decizie privind Rosia Montanta.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi ca premierul Victor Ponta a luat cea mai inteleapta decizie prin trimiterea proiectului Rosia Montanta in Parlament. Cred ca pentru Rosia Montana e bine ca cetatenii sa aiba toate informatiile. Guvernul, printr-o echipa guvernamentala, a negociat un proiect si a pus pe masa Parlamentului un punct de plecare, a declarat Liviu Dragnea. In 27 august, Guvernul a aprobat un proiect de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia .

Lider placut sau lider respectat. Care este cea mai buna varianta?.

Care ar fi cea mai buna varianta, sa fii un lider placut sau un lider respectat? J. ODonnell, CEO la CAREEREALISM. com este de parere ca, in vremurile noastre nu exista cale de mijloc, ci trebuie sa alegem neaparat o varianta sau alta. Cu o experiena indelungata in domeniul resurserlor umane, ODonnell a explicat pentru LinkedInca in momentul in care compania ei a decis sa o promoveze la nivelul de manager, ea ales sa fie, pentru echipa ei, tipul de lider de HR .

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )