Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai mare despagubire platita de Omniasig in primul semestru pentru o polita RCA a fost de 2,2 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare despagubire platita de Omniasig in primul semestru pentru o polita RCA a fost de 2,2 milioane de lei

Omniasig Vienna Insurance a platit in primele sase luni ale acestui an despagubiri totale de 110,29 milioane de euro pentru asigurari obligatorii RCA, cea mai mare despagubire ridicandu-se la 2,2 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Studiul care arata cine are cea mai mare nevoie de un credit imediat

Tinerii cu varste intre 18 si 34 de ani au cea mai mare nevoie de un credit imediat, iar persoanele din segmentul de varsta 35-50 de ani isi doresc cel mai mult un imprumut in general, potrivit datelor BCR Banca pentru Locuinte.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Peste 6.000 de locuri cu taxa sunt vacante la cea mai mare universitate din Transilvania

Tinerii care vor sa fie studenti la cea mai mare universitate din Transilvania, UBB, au la dispozitie 658 locuri bugetate si 6. 494 de locuri cu taxa.

Sobolewski vrea la BVB cea mai mare parte din oferta Romgaz

Oferta de listare a Romgaz trebuie sa fie structurata astfel incat cea mai mare parte sa fie reprezentata de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti si numai o mica parte sa fie structurata in GDR-uri global depository receipts) la Londra. Acesta este mesajul transmis de Ludwik Sobolewski, care a avut, ieri, prima sa conferinta de presa in calitate de CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

Romania, fabrica de produse bio. Cea mai mare parte a marfurilor se duce la export

Exportam produse bio in valoare de peste 200 de milioane de euro. Trimitem in Germania, Austria sau Franta fructe, oua, faina sau vin. E drept, cele mai multe produse reprezinta, de fapt, materie prima si nu.

Veste buna! Economia Romaniei a crescut PESTE ESTIMARI in primul semestru.

Produsul Intern Brut a urcat cu 0,5% in trimestrul al doilea, fata de precedentele trei luni, si cu 1,8% la semestru, cresteri mai mari fata de primele estimari, care indicau un avans de 0,3%, respectiv 1,7%, dupa cresteri in industrie, imobiliare, agricultura si activitati profesionale si scadere in constructii, informeaza Mediafax. Produsul intern brut in trimestrul II 2013 a fost, in termeni reali, mai mare cu 0,5% comparativ cu trimestrul I 2013 date ajustate sezonier). Fata de acelasi .

MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de peste 35 milioane de euro in primul semestru

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania, anunta ca a inregistrat in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioda a anului trecut. Mihai Marcu, presedintele CA MedLife, arata intr-o declaratie ca rezultatele au fost inregistrate in pofida climatului incert si nefavorabil din piata serviciilor medicale, cauzat de lipsa de predictibilitate in ceea ce priveste regulile de contractare a fondurilor publice de catre unele spitale private.

Crestere de peste 70% a creditelor acordate de IFN Extra Finance in primul semestru

Crestere de peste 70% a creditelor acordate de IFN Extra Finance in primul semestru.

Afacerile Touring Europabus Romania au urcat cu 34% in primul semestru

Cifra de afaceri a Touring Europabus Romania s-a majorat cu 34% in primul semestru al anului fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 107,95 milioane lei informeaza un comunicat de presa.

Pierderi de 31,6 milioane euro pentru CFR Calatori, in primul semestru

Compania CFR Calatori a avut in primul semestru pierderi de 139 milioane lei 31,6 milioane euro), in scadere fata de rezultatul negativ de 200 milioane lei raportat la jumatatea anului trecut, au anuntat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )