Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Hotnews Hotnews,
 Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu, huiduita la inmormantarea lui Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi: Scapati de caini, nu-i lasati sa ne omoare copiii. Nu faceti nimic!

Ecaterina Andronescu PSD), fost ministru al Educatiei, a fost huiduita joi la inmormantarea lui Ionut Anghel, baietelul in varsta de 4 ani care a fost sfasiat, luni, de o haita de caini maidanezi in zona Parcului Tei din Bucuresti. Fostul ministru al Invatamantului, Ecaterina Andronescu si profesorul Anton Hadar au venit sa le transmita parintilor compasiunea lor, potrivit b365. ro. Ei au fost insa huiduti de participantii la inmormantarea baietelului - sute de oameni - care ii vad pe politicieni ca fiind principalii vinovati pentru nerezolvarea problemei cainilor vagabonzi. Un miting autorizat anti caini maidanezi si de solidaritate cu familia Anghel este programat vineri, intre orele 19:30 si 21:30, in Piata Romana din centrul Capitalei.

Mesajul mamei lui Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de caini: Cum e garantata prin Constitutie integritatea fizica si psihica a unei persoane din moment ce haitele salbatice de bestii ucid fiinte lipsite de aparare!?!?

Andreea Felicia Anghel, mama lui Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani ucis luni la pranz de o haita de caini maidanezi in zona Parcului Tei din Bucuresti, a postat un mesaj sfasietor pe Facebook: Sa citim putin Constitutia Romaniei.

Copilul de patru ani ucis de caini a fost inmormantat.

Ionut Anghel, copilul de patru ani care a murit dupa ce a fost muscat de caini vagabonzi in Capitala, a fost inmormantat, joi dupa-amiaza, la Cimitirul Sfanta Vineri din sectorul 1, dupa ce cortegiul funerar a fost insotit, in drumul de la biserica, de zeci de persoane, informeaza Mediafax. Trupul copilului a fost depus la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Capitala, unde, pe langa rude si apropiati, au venit zeci de persoane, pentru a fi alaturi de familie si a aprinde o lumanare. Printre .

Mesaj de condoleante de la Patriarhul Daniel pentru familia copilului ucis de maidanezi

Patriarhul Daniel a trimis un mesaj de condoleante familiei lui Ionut Anghel, copilul ucis de maidanezi. Patriarhia le transmite parintilor lui Ionut ca le este alaturi in aceste momente grele. Totodata,.

Patriarhul Daniel transmite condoleante familiei lui Ionut Anghel.

Patriarhul Daniel a transmis condoleante familiei Anghel, aratand ca moartea lui Ionut este o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca, informeaza Mediafax. Am aflat cu multa mahnire vestea trecerii din aceasta viata intr-un mod atat de tragic a fiului dumneavoastra Ionut, o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca. In aceste momente grele de suferinta si durere pentru dumneavoastra si pentru toti cei care l-au cunoscut pe Ionut, va adresam cuvant parintesc de .

Copil de 4 ani UCIS DE CAINI in capitala Romaniei. Informatia a facut inconjurul lumii

Tragedia petrecuta luni in apropierea parcului Tei din Capitala, cand un copil de patru ani a fost UCIS de o haita de maidanezi, a ajuns si in atentia presei internationale. Business Standard scrie ca pustiul.

Patriarhul Daniel: Drama lui Ionut Anghel a indurerat intreaga societate romaneasca

Patriarhul Daniel a transmis condoleante familiei Anghel, aratand ca moartea lui Ionut este o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca, conform Mediafax .

Marturia mamei unui copil de 6 ani, ucis de un caine maidanez

Tragedia din Capitala unde un copil de 4 ani a fost ucis de un caine maidanez nu este singulara. in luna martie a anului trecut, langa judetul Suceava, a avut loc o drama similara. Un copil in varsta de sase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )