Libnet.ro
UNICEF

09:15

Stuttgart stie tactica Stelei pentru meciul din Europa League: Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva

Hotnews Hotnews,
Stuttgart stie tactica Stelei pentru meciul din Europa League: Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva

Steaua va debuta in grupele Europa League editia 2012-2013) impotriva celor de la Stuttgart, in deplasare. Nemtii i-au studiat pe ros-albastri si intuiesc deja tactica acestora. Probabil romanii se vor axa foarte mult pe defensiva. Trebuie sa fim concentrati, a declarat Tamas Hajnal, mijlocas al celor de la VfB. continuă pe Hotnews

Programul Stelei pentru meciul cu Stuttgart

Iata programul Stelei pentru meciul cu VfB Stuttgart din grupele Ligii Europa, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro, joi de la ora 20:00.

Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

24 de tari participante la editia din acest an, peste 17. 000 de soferi de camion inscrisi in competitie, 1. 500 de concurenti doar din Romania, premii senzationale, printre care un camion Scania Seria R si titlul de Cel mai bun tanar sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver. Pe 8 si 9 septembrie, la Sodertalje, langa Stockholm Suedia), a avut loc Marea Finala .

Clasamentul BCG al performantei sistemelor feroviare din Europa: Romania, printre tarile cu o cale ferata deficitara la capitolul siguranta

Un studiu realizat de Boston Consulting Group BCG), in care sunt comparate performantele sistemelor feroviare din Europa, plaseaza Romania in categoria retelelor de cale ferata care nu dispun de un nivel de siguranta suficient, alaturi de Polonia si Slovenia, relateaza le Figaro. La polul opus, tarile cu un indice bun al performanteo sunt: Elvetia, Franta, Germania, Suedia si Austria.

Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Cel mai mare muzeu de locomotive cu abur, in aer liber, din Europa a fost inaugurat duminica la Resita, in cadrul evenimentului intitulat generic 1-40-140, prilej cu care Fundatia Uzinele Domeniilor Resita.

SIF Banat-Crisana, prezenta pe pietele din Europa cu rezultate bune

Interviu cu domnul Ioan Cuzman, presedintele SIF1 Banat-Crisana) Reporter: Domnule presedinte, va rugam sa ne spuneti povestea SIF1 Banat Crisana si a FPP1, din 1992 incoace. Care au fost principalele evenimente din istoria societatii? Cum au evoluat rezultatele companiei?.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )