Libnet.ro
UNICEF

16:00

SUA: Amenintata in sondaje, Hillary Clinton se delimiteaza de Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 SUA: Amenintata in sondaje, Hillary Clinton se delimiteaza de Donald Trump

In prezent la egalitate cu Donald Trump in mai multe sondaje pentru prezidentialele americane din noiembrie, Hillary Clinton a insistat duminica asupra diferentei dintre ea si candidatul la investitura republicanilor, cu un nou slogan in sprijinul sau :Mai puternici impreuna, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA. Hillary Clinton si Donald Trump, la cateva procente distanta

Un sondaj publicat vineri releva faptul ca distanta dintre candidata republicana Hillary Clinton si cel republican Donald Trump s-a redus foarte mult. Si acest lucru se intampla dupa ce a devenit aproape sigur ca miliardarul american va obtine investitura partidului sau pentru alegerile prezidentiale .

Sondaj: Distanta dintre Hillary Clinton si Donald Trump s-a redus la sase puncte

Distanta dintre candidatul democrat Hillary Clinton si candidatul republican Donald Trump s-a redus la sase puncte procentuale, arata un recent sondaj citat de cbsnews. com. Potrivit acestuia, 47% dintre.

Donald Trump, tot mai aproape de Hillary Clinton: Sondajele indica avansul pe care il ia magnatul american in cursa pentru presedintia SUA

Hillary Clinton simte amenintarea reprezentata de Donald Trump. Aflata la egalitate cu Trump in mai multe sondaje, fosta prima doamna a insistat asupra diferentei dintre ea si candidatul republican cu un.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Cursa impotriva lui Bernie Sanders s-a incheiat, voi fi nominalizata partidului meu

Candidata democrata la presedintia americana Hillary Clinton a declarat joi ca lupta sa impotriva lui Bernie Sanders, in alegerile primare, s-a incheiat efectiv, scrie BBC News.

Hillary Clinton considera ca disparitia avionului EgyptAir reprezinta un act de terorism

Candidata democrata pentru investitura partidului la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, considera ca disparitia avionului A320 care apartine companiei EgyptAir, ar putea fi un act de terorism.

Organizatia de lobby pentru ARME de foc il sustine pe Donald Trump la Presedintia SUA

National Rifle Association NRA) si-a anuntat sprijinul vineri pentru candidatul republican la Casa Alba Donald Trump.

Lobbyistii bancari din SUA nu vor abrogarea legii Dodd-Frank

Lobbyistii din sectorul bancar american si-au exprimat, saptamana trecuta, dezacordul fata de ideea lui Donald Trump candidat pentru nominalizarea republicana la Presedintia SUA) de abrogare pe deplin a legii Dodd-Frank, despre care spun ca a facut reforma financiara.

SUA: Organizatia de lobby in favoarea armelor de foc il sprijina pe Trump in cursa prezidentiala

National Rifle Association NRA) si-a anuntat sprijinul vineri pentru candidatul republican la Casa Alba Donald Trump, in timp ce el a promis sa serveasca bine aceasta cea mai mare si puternica organizatie de lobby in favoarea armelor de foc in Statele Unite, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )