Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alegeri SUA. Hillary Clinton si Donald Trump, la cateva procente distanta

România Liberă România Liberă,
Alegeri SUA. Hillary Clinton si Donald Trump, la cateva procente distanta

Un sondaj publicat vineri releva faptul ca distanta dintre candidata republicana Hillary Clinton si cel republican Donald Trump s-a redus foarte mult. Si acest lucru se intampla dupa ce a devenit aproape sigur ca miliardarul american va obtine investitura partidului sau pentru alegerile prezidentiale . continuă pe România Liberă

Sondaj: Distanta dintre Hillary Clinton si Donald Trump s-a redus la sase puncte

Distanta dintre candidatul democrat Hillary Clinton si candidatul republican Donald Trump s-a redus la sase puncte procentuale, arata un recent sondaj citat de cbsnews. com. Potrivit acestuia, 47% dintre.

Alegeri SUA 2016. Clinton castiga la limita in Kentucky; tensiuni in tabara democrata dupa violente ale sustinatorilor lui Sanders in Nevada

Fostul secretar de stat american Hillary Clinton a castigat la limita alegerile primare democrate din statul Kentucky, cu o diferenta estimata de sub 0,5%, in timp ce tensiunile din cadrul democratilor au crescut dupa ce sustinatori ai lui Bernie Sanders ar fi devenit violenti la conventia statala din Nevada, relateaza presa americana.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton: Cursa impotriva lui Bernie Sanders s-a incheiat, voi fi nominalizata partidului meu

Candidata democrata la presedintia americana Hillary Clinton a declarat joi ca lupta sa impotriva lui Bernie Sanders, in alegerile primare, s-a incheiat efectiv, scrie BBC News.

Alegeri SUA 2016. Cum s-a indragostit Donald Trump de Rusia

Republicanul Donald Trump sustine ca organizarea concursului Miss Universe la Moscova, in anul 2013, l-a ajutat sa inteleaga mai bine cum functioneaza tara condusa de Vladimir Putin.

Hillary Clinton considera ca disparitia avionului EgyptAir reprezinta un act de terorism

Candidata democrata pentru investitura partidului la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, considera ca disparitia avionului A320 care apartine companiei EgyptAir, ar putea fi un act de terorism.

Hillary Clinton ar fi spionata de hackerii romani. FBI spune ca va lua masuri (VIDEO)

Hillary Clinton ar fi spionata de un hacker roman. Dezvaluirile vin din partea agentiilor secrete americane. Acestea sustin ca au dovezi potrivit carora hackeri straini, posibil angajati de guvernele unor.

Donald Trump, declaratii bomba in legatura cu Kim Jong-un, liderul nord-coreean

Donald Trump, candidatul republicanilor pentru presedintia SUA, a declarat ca nu ar avea nimic impotriva unei intrevederi cu Kim Jong-un, liderul nord-coreean, pentru a discuta discuta programul.

Donald Trump, declaratii bomba in legatura cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un

Donald Trump, candidatul republicanilor pentru presedintia SUA, a declarat ca nu ar avea nimic impotriva unei intrevederi cu Kim Jong-un, liderul nord-coreean, pentru a discuta discuta programul.

Donald Trump este dispus sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a sustinut, intr-un interviu acordat agentiei Reuters, ca ar fi dispus sa discute cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, pentru a discuta despre programul nuclear al Phenianului.

Donald Trump vrea sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong-un si sa renegocieze acordul asupra climei de la Paris

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite Donald Trump a declarat, pentru Reuters, ca este dispus sa discute cu liderul nord-coreean Kim Jong-un pentru a opri programul nuclear al Phenianului, ca dezaproba actiunile presedintelui rus Vladimir Putin in estul Ucrainei si ca isi doreste renegocierea acordului asupra climei convenit la Paris.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )