Libnet.ro
UNICEF

12:45

SUA anunta 24 de lovituri aeriene contra Statului Islamic in Irak si Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA anunta 24 de lovituri aeriene contra Statului Islamic in Irak si Siria

Statele Unite si aliatii lor au efectuat sambata 18 lovituri aeriene contra Statului Islamic in Irak si sase in Siria, a anuntat ieri armata americana, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Zeci de raiduri aeriene in ultimele ore, asupra unor pozitii militare ale Statului Islamic

Coalitia internationala coordonata de Statele Unite a efectuat 29 de raiduri aeriene, in ultimele 24 de ore, in Irak si Siria, asupra unor pozitii militare ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta.

Bogdan Aurescu: Nu cred ca suntem o tinta directa a Statului Islamic. Totusi, niciun stat nu-si poate permite sa ignore potentialul fenomenului terorist

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a declarat, in cursul unui interviu difuzat sambata de Realitatea TV, ca nu crede ca Romania este o tinta directa a gruparii jihadiste Statul Islamic ISIS), insa a subliniat ca nu trebuie ignorat fenomenul terorismului.

ONU: Peste 1.300 de persoane ucise intr-o luna in Irak, in razboiul impotriva Statului Islamic

Cel putin 1. 332 de irakieni au fost ucisi in iulie in razboiul impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), un numar cu putin mai mic ca cel din iunie, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite,.

OMS anunta crearea unui vaccin contra Ebola, 100% eficient

Un vaccin contra virusului febrei hemoragice Ebola, care a provocat peste 11. 000 de decese in Africa de vest din decembrie 2013, s-a dovedit a fi eficient 100% in timpul testelor realizate in Guineea, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )