Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA a bombardat Siria cu doua arme noi. Cum au functionat (FOTO)

B1 B1,
SUA a bombardat Siria cu doua arme noi. Cum au functionat (FOTO)

In timpul atacului cu rachete asupra unor puncte strategice din Siria, SUA a folosit doua arme noi, devenind o premiera. De asemenea, oficialii americani considera ca atacul a fost unul de succes, potrivit. continuă pe B1

Statele Unite au folosit in premiera doua arme noi in contextul bombardamentelor din Siria. Cat de bine au functionat

Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii si Franta au lansat un atac cu rachete asupra unor puncte strategice din Siria, ca raspuns la folosirea de arme chimice intreprinsa de regimul presedintelui Bashar Al-Assad. Atacul fortelor aliate a fost unul de succes, si a reprezentat o premiera, in ceea ce priveste folosirea unor arme noi.

Liviu Dragnea, mesaj ferm dupa ce SUA a bombardat Siria

Folosirea armelor chimice este inacceptabila in orice circumstante si constituie o incalcare flagranta a regimului international de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international, a afirmat.

Atacul SUA din Siria zdruncina economia mondiala. Cum va fi afectata Romania

Statele Unite, Marea Britanie si Franta au bombardat, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei. Miscarea celor trei state vine in semn de raspuns la.

G7 sprijina atacurile aeriene conduse de SUA in Siria

Grupul celor sapte G7) a emis o declaratie comuna privind aprobarea atacurilor aeriene conduse de catre SUA in Siria, relateaza Brownsvilleherald. com.

Viorica Dancila, reactie dupa atacul SUA din Siria

Romania sustine si este solidara cu actiunea ferma de raspuns a SUA, Marea Britanie si Franta in Siria, ca urmare a atacului chimic din 7 aprilie, a anuntat Guvernul, printr-un comunicat transmis.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa atacul SUA din Siria

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici. Romania condamna.

Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Rusia nu si-a folosit sistemele de aparare antiaeriana din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalatii ale regimului de la Damasc, a transmis sambata Ministerul Apararii de la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )