Libnet.ro
UNICEF

16:45

SUA: Cinci militari au murit dupa ce un vehicul s-a rasturnat intr-un rau din Texas

B1 B1,
SUA: Cinci militari au murit dupa ce un vehicul s-a rasturnat intr-un rau din Texas

Tragedie la o baza militara din Texas. Cel putin cinci soldati au murit si alti patru au fost dati disparuti dupa ce un vehicul tactic s-a rasturnat in timp ce traversa un rau spre o tabara. continuă pe B1

Sacrificiul suprem: O doctorita din Galati a murit dupa o garda epuizanta de 12 ore (FOTO)

Viata de medic este una care implica extrem de multe sacrificii, iar urmatorul exemplu le depaseste pe toate. O doctorita de 52 de ani din Galati a murit dupa o garda de 12 ore, dupa ce in ultima luna.

Incident aviatic in Tennesse: Un pilot a murit dupa ce s-a prabusit cu avionul in timpul unui antrenament (VIDEO)

Incident aviatic terifiant in Tennesse. Un pilot cu peste 1400 de ore de zbor a murit dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit in timpul unui antrenament pentru un spectacol aviatic, potrivit B1.

Scene de groaza in campusul Universitatii California. Doua persoane au murit dupa ce un barbat necunoscut a deschis focul intr-o sala de curs

Scene de groaza in campusul Universitatii California, din Los Angeles. Doua persoane au murit dupa ce un atacator necunoscut a deschis focul intr-o sala a facultatii de inginerie. in urma.

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu o cisterna plina cu motorina

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu cisterna pe DE 581, pe raza localitatii Cretesti, aceasta fiind incarcata cu 30 de tone de motorina. Soferul a ramas incarcerat in.

Teroare in SUA. Cel putin doua persoane au murit dupa un atac armat. Politia a intervenit in forta

Teroare in Statele Unite ale Americii. Cel putin doua persoane au fost ucise dupa ce o persoana ar fi deschis focul intr-un campus universitar. Fortele speciale si politistii au actionat in .

Bacau: Un barbat a murit dupa ce a fost luat de viitura, in timp ce trecea o punte spre locuinta sa

Un barbat in varsta de 41 de ani din judetul Bacau a murit joi dupa ce a fost luat de o viitura, in timp ce trecea o punte spre locuinta sa. Barbatul era din localitatea Livezi, judetul.

Patru sute de oi au murit dupa ce s-au aruncat intr-o rapa adanca, la Vaslui. Ce au vazut animalele de au luat-o la fuga

Pagube imense pentru ciobanii din satul Stuhulet, comuna Berezeni: peste 400 de oi au murit sufocate, ieri, din cauza ca intreaga turma, formata din circa 2. 500 de oi si miei, s-a bulucit grabita spre un.

Doliu in medicina romaneasca! O doctorita de 52 de ani a murit dupa o garda de 12 ore

Caz socant la Galati, unde Dr. Marlena Stefana murit duminica, dupa o garda de 12 ore. A fost adusa la Spitalul de Urgenta cu sanse minime de supravietuire, iar colegii ei au facut.

Un cioban de 34 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un cioban a murit pe camp, in comuna Banca, judetul Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger. Barbatul de 34 de ani nu a avut nicio sansa de supravietuire.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )