Libnet.ro
UNICEF

08:01

SUA comemoreaza 11 ani de la atentatele de la World Trade Center din New York: Americanii aduc un omagiu celor 2.753 de victime

B1 B1,
SUA comemoreaza 11 ani de la atentatele de la World Trade Center din New York: Americanii aduc un omagiu celor 2.753 de victime

Statele Unite comemoreaza 11 ani de la atentatele care au avut loc la World Trade Center din New York. Americanii aduc un omagiu victimelor si salvatorilor, iar la ceremonii va participa si presedintele Barack. continuă pe B1

SUA comemoreaza 11 ani de la atentatele de la World Trade Center: Peste 1.000 de persoane participa la ceremonii

Statele Unite comemoreaza 11 ani de la atentatele de la World Trade Center din New York. Americanii aduc un omagiu victimelor si salvatorilor, iar la ceremonii participa si presedintele Barack Obama. Ca si anul.

SUA a comemorat 11 ani de la atentatele de la World Trade Center: Peste 1.000 de persoane au participat la ceremonii

Statele Unite au comemorat 11 ani de la atentatele de la World Trade Center din New York. Americanii au adus un omagiu victimelor si salvatorilor, iar la ceremonii a participat si presedintele Barack Obama. Ca si.

VIDEO Americanii comemoreaza 11 ani de la atentatele de la 11 septembrie, intr-o relativa sobrietate

Americanii comemoreaza marti 11 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene din New York, in care si-au pierdut viata aproape 3. 000 de oameni, intr-o relativa sobrietate care reflecta o forma relativa de impacare progresiva vizavi de aceasta tragedie, noteaza AFP. Atentatele, considerate cele mai sangeroase din istorie, despre care multi spun ca au schimbat lumea, au fost comise de 19 teroristi din reteaua al-Qaeda, care au deturnat patru avioane, lovind turnurile World Trade Center din New York si cladirea Pentagonului, situata in apropiere de Washington.

SUA. 11 ani de la atentatele care au SCHIMBAT lumea.

Americanii comemoreaza, marti, 11 ani de la atentatele din 11 septembrie, comise la New York si Washington, transmite Digi 24. Citeste si: 11 SEPTEMBRIE. Familiile victimelor considera Ground Zeroun loc sacru, marele public - mai inclinat sa intoarca pagina Ca in fiecare an, o ceremonie in amintirea celor aproape 3. 000 de victime ale atacurilor se va desfasura la Ground Zero, locul unde se inaltau turnurile gemene ale World Trade Center. Startul manifestarilor comemorative a fost dat de .

11 ani de la 9/11. Ranile incep sa se cicatrizeze

La 11 ani de la atentatele de la World Trade Center din New York, americanii aduc un omagiu victimelor si salvatorilor si invata sa invinga frica.

Exclusiv! Anda Adam: Cu o zi inaintea atentatelor, mama a fost in World Trade Center!

Atentatele de la 11 septembrie 2011 au avut un impact aparte pentru Anda Adam. Mama solistei se afla la o strada distanta de World Trade Center si chiar cu o zi inainte urcase intr-unul din turnurile gemene pentru un dosar cu acte. Continue reading .

Cum opereaza Al-Qaida post bin Laden

La 11 ani de la atentatele de la World Trade Center, Al-Qaida pare invinsa, dar francizele ei regionale din Peninsula Araba, Irak, Somalia, Africa de Nord si de Vest raman o amenintare. FP Romania republica un interviu cu expertul Cristian Barna, care urmareste in detaliu miscarile organizatiilor teroriste, descrie ascensiunea lui Osama bin Laden la statutul de Mesia musulman si schimbarea directiilor Al Qa299;da inca din timpul vietii teroristului nr. 1 mondial: mutarea in sudul Europei si pe Internet.

La 11 ani de la cea mai intunecata zi, planeta primeste un nou blestem. Ce se ascunde in spatele numarului 11?

Pentru masoni numarul 11 are o rezonanta speciala. Unii considera ca are proprietati transcendente sau reprezinta dualitatea bun-rau - eterna lupta antagonica dintre Dumnezeu si Satana, scriu jurnalistii.

Tragedia de la 11 septembrie, profetizata de un preot roman. S-au implinit 11 ani de la schimbarea lumii

Astazi se implinesc 11 ani de la cel mai grav atac asupra Statelor Unite, dupa cel de-al doilea razboi mondial. La Casa Alba va fi pastrat un moment de reculegere la ora la care a fost lovit primul turn de la.

FOTO: Dezastrul care a schimbat lumea. Vezi fotografii socante de la 11 septembrie 2001!.

Americanii comemoreaza, marti, 11 ani de la atentatele din 11 septembrie comise la New York si Washington. Cei 19 atacatori care au planuit atacurile timp de cativa ani au capturat, simultan, patru avioane de pasageri cu intentia de a lovi patru simboluri majore ale Americii si de a ucide cat mai multi oameni posibil, relateaza The Atlantic. Citeste si FOTO: Cum arata DISTRUGATOARELE americane care i-au enervat pe RUSI Trei dintre avioane au ajuns la tinta, in timp ce al patrulea s-a .

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )