Libnet.ro
UNICEF

06:45

SUA condamna cenzura mediatica fara precedent din Rusia.

România Liberă România Liberă,
SUA condamna cenzura mediatica fara precedent din Rusia.

SUA au condamnat vineri cenzurarea fara precedent a presei din Rusia, care se reflecta, in special, prin blocarea site-urilor de Internet ale opozitiei si interzicerea surselor alternative de informare pe tema crizei din Ucraina, informeaza Mediafax. Statele Unite sunt profund tulburate de ingustarea brusca a spatiului alocat presei independente si libere din Rusia, a declarat Marie Harf, o purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat. In cursul anului care s-a scurs, Guvernul rus a . continuă pe România Liberă

Sansa uriasa pentru Dan Petrescu la titlul din Rusia

Dan Petrescu se afla in acest moment mai aproape ca oricand de titlul din Rusia, echipa sa Dinamo Moscova ocupand locul patru la doar cinci puncte de liderul Lokomotiv Moscova.

Decizia fara precedent luata de Moscova: Speram ca vecinii nostri vor fi convinsi ca nu efectuam la frontiera nicio activitate care sa ameninte Ucraina

Rusia a autorizat Ucraina sa efectueze un zbor de observare in spatiul sau aerian, pentru a se asigura ca nu au loc manevre militare ale fortelor ruse care sa ameninte securitatea Ucrainei, a declarat miercuri.

Congresul SUA condamna oficial agresiunea rusa in Ucraina.

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat, marti, rezolutii care condamna interventia rusa in Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Kremlinul spune niet planului american Camera Reprezentantilor a aprobat aproape in unanimitatea 402 voturi pentru si sapte impotriva) o rezolutie care condamna incalcarea suveranitatii, independentei si integritatii teritoriale a Ucrainei de catre fortele militare ale Federatiei Ruse. Rezolutia indeamna Executivul american .

Important om politic din Rusia: Moscova a trimis TRUPE militare in Crimeea

Un important parlamentar rus a sugerat clar miercuri ca Moscova a trimis trupe in peninsula Crimeea din Ucraina pentru a o proteja impotriva oricarei agresiuni armate in timpul unui referendum asupra secesiunii.

Edward Snowden, in prima conferinta live din Rusia: NSA distruge Internetul

Edward Snowden, fostul consultant al NSA, a vorbit la conferinta South by Southwest SXSW) din Statele Unite ale Americii despre spionajul agentiei si ce inseamna acesta pentru Internet. El a spus ca daca ar trebui sa mai publice o data.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )