Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sansa uriasa pentru Dan Petrescu la titlul din Rusia

Online Sport Online Sport,
Sansa uriasa pentru Dan Petrescu la titlul din Rusia

Dan Petrescu se afla in acest moment mai aproape ca oricand de titlul din Rusia, echipa sa Dinamo Moscova ocupand locul patru la doar cinci puncte de liderul Lokomotiv Moscova. continuă pe Online Sport

Come-bac de senzatie pentru Dan Petrescu! De la 0-2 in favoarea lui TSKA, 4-2 pentru Dinamo Moscova!

Dinamo Moscova este protagonista etapei a 20-a din Rusia, dupa ce a intors de la 0-2 in derbyul cu TSKA si s-a impus cu 4-2.

VIDEO Revenire de senzatie pentru Dan Petrescu! De la 0-2 in favoarea lui TSKA, la 4-2 pentru Dinamo Moscova

Dinamo Moscova este protagonista etapei a 20-a din Rusia, dupa ce a intors de la 0-2 in derbyul cu TSKA si s-a impus cu 4-2.

Dan Petrescu incepe in forta a doua parte a sezonului din Rusia

Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, se mentina in lupta pentru titlu si cupele europene dupa ce a castigat primul meci oficial din 2014.

Dan Petrescu, dupa victoria cu TSKA: Pentru prietenii mei din inchisoare

Echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, a fost protagonista etapei din Rusia, revenind de la 0-2 pentru a castiga cu 4-2 derbyul cu TSKA. Bursucul i-a dedicat succesul lui Gica Popescu si compania.

Dan Petrescu i-a dedicat victoria cu CSKA Moscova lui Gica Popescu

Dinamo Moscova, echipa lui Dan Petrescu, a facut spectacol la primul meci oficial din 2014 si a invins campioana CSKA Moscova dupa ce a revenit de la 0-2 la pauza.

Premierul Crimeei: Ne pregatim sa utilizam legea din Rusia si rubla.

Premierul Crimeei, Sergei Aksyonov, a declarat luni ca pregatirile pentru alipirea peninsulei la Rusia sunt in curs desfasurare, infomeaza RIA Novosti. Crimeea va fi pregatita sa utilizeze legea ruseasca la cateva luni dupa referendumul care va fi organizat pe 16 martie, iar ministrul de finante al peninsulei lucreaza deja la un plan pentru trecerea la rubla. Referendumul in peninsula in care 60% din populatie este rusofona pare a fi unul cu final asteptat. Citeste si: Tatarii din Crimeea se .

Europa Centrala vrea gaz din SUA pentru a reduce dependenta de Rusia

Patru tari din Europa Centrala au cerut Congresului SUA sa faca mai usor pentru ele sa importe gaze naturale din Statele Unite pentru a-si reduce dependenta de aprovizionarea din Rusia, a declarat sambata Ministerul ceh al Afacerilor Externe, informeaza agentia Reuters.

Edward Snowden, in prima conferinta live din Rusia: NSA distruge Internetul

Edward Snowden, fostul consultant al NSA, a vorbit la conferinta South by Southwest SXSW) din Statele Unite ale Americii despre spionajul agentiei si ce inseamna acesta pentru Internet. El a spus ca daca ar trebui sa mai publice o data.

Premierul Poloniei: Dependenta Germaniei de gazul din Rusia, o amenintare pentru suveranitatea Europei

Premierul polonez Donald Tusk a declarat luni ca dependenta Germaniei de gazul rusesc constituie o amenintare pentru suveranitatea Europei, relateaza AFP. Dependenta Germaniei de gazul rusesc poate limita cu.

Manevrele militare cu nave din Romania, Bulgaria si SUA, amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor din Marea Neagra

Manevrele militare care urmau sa debuteze marti, in Marea Neagra, au fost amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeazaMediafax. Exercitiul la care urmau sa participe nave.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )