Libnet.ro
UNICEF

17:45

SUA: Donald Trump spune ca cineva a platit protestatarii care i-au cerut sa-si faca publice declaratiile de venit

Hotnews Hotnews,
 SUA: Donald Trump spune ca cineva a platit protestatarii care i-au cerut sa-si faca publice declaratiile de venit

Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva a platit pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si faca publice declaratiile de venit si de impozit, asa cum au facut-o predecesorii sai de-a lungul timpului, informeaza duminica agentia EFE, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Trump sustine ca cineva i-a platit pe protestatarii care i-au cerut in strada sa-si faca publice declaratiile de venit si de impozit

Presedintele american Donald Trump a sustinut ca cineva a platit miile de protestatari care i-au cerut in strada sa-si faca publice declaratiile de venit si de impozit, asa cum au facut-o predecesorii.

Acuzatii grave lansate de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva a platit pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si fa.

Donald Trump: SUA si aliatii vor interveni in Coreea de Nord, in cazul in care China nu va aborda adecvat situatia

Presedintele american Donald Trump a declarat, joi, ca Statele Unite sunt increzatoare in abordarea Chinei fata de criza nord-coreeana, dar vor interveni in cazul in care va fi necesar.

Pentagonul sustine ca atacul cu bomba non-atomica, in Afganistan, nu a avut nevoie de aprobarea presedintelui Donald Trump. Cine a ordonat folosirea mamei tuturor bombelor

Operatiunea de lansare, joi seara, a unei bombei non-atomice supranumita mama tuturor bombelor, s-a facut la ordinul direct al Comandatului Armatei SUA din Afganistan si nu a avut nevoie de aprobarea presedintelui american Donald Trump, sustin oficialii de la Pentagon.

Donald Trump aduce, prin declaratii, declin pe pietele europene

Actiunile companiilor listate la bursele europene au urmat un curs negativ ieri, pe fondul declinului din sectorul bancar, generat de faptul ca presedintele american Donald Trump a declarat ca dolarul american devine prea puternic, drept pentru care banca centrala Federal Reserve) ar trebui sa mentina dobanzile la un nivel redus.

Dezvaluiri uimitoare din spatele usilor inchise: Donald Trump a povestit cum l-a informat pe presedintele Chinei in legatura cu bombardamentul american in Siria

Presedintele chinez Xi Jinping a fost informat de liderul american Donald Trump cu privire la loviturile americane in Siria in momentul in care cei doi serveau un desert la o resedinta din Florida.

Donald Trump: China lucreaza cu noi asupra problemei nord-coreene

Presedintele american Donald Trump a aparat duminica schimbarea de pozitie legata de China, afirmand, pe Twitter, ca Beijingul lucreaza impreuna cu Washingtonul pentru rezolvarea problemei nord-coreene, scrie Reuters.

INCREDIBIL! Ce au descoperit inspectorii in restaurantul Mar-a-Lago al lui Donald Trump

Nereguli precum carne insuficient refrigerata, peste crud potential periculos, racitoare defecte au fost descoperite in complexul Mar-a-Lago, detinut de Presedintele american, Donald Trump. Clubul privat.

Cum s-a intors la 180 de grade politica externa a lui Donald Trump

Actiunile externe ale lui Donald Trump contrasteaza puternic cu promisiunile din campanie, China transformandu-se din inamic in partener, o intelegere cu Rusia in dosarele internationale ramanand greu de gasit, iar NATO evoluand de la o alianta depasita la una ce nu mai e depasita. Este vorba de un semn de normalizare a diplomatiei americane in era unui presedinte imprevizibil.

Donald Trump: Lucrurile se vor aranja intre Statele Unite si Rusia

Presedintele american Donald Trump s-a declarat convins joi ca lucrurile se vor aranta cu Rusia si ca Beijingul se va ocupa de Coreea de Nord, in doua tweet-uri matinale, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )