Libnet.ro
UNICEF

21:30

Acuzatii grave lansate de Donald Trump

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave lansate de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva a platit pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si fa. continuă pe Antena3

Dezvaluiri uimitoare din spatele usilor inchise: Donald Trump a povestit cum l-a informat pe presedintele Chinei in legatura cu bombardamentul american in Siria

Presedintele chinez Xi Jinping a fost informat de liderul american Donald Trump cu privire la loviturile americane in Siria in momentul in care cei doi serveau un desert la o resedinta din Florida.

Romania, mentionata de doua ori in conferinta comuna a lui Donald Trump cu secretarul general al NATO: Presedintele american a prezent o opinie complet diferita de cea din campanie (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sustinut miercuri o conferinta de presa comuna cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Cu aceasta ocazie, Trump a prezentat o viziune despre alianta.

SUA: Donald Trump spune ca cineva a platit protestatarii care i-au cerut sa-si faca publice declaratiile de venit

Presedintele american Donald Trump a declarat ca cineva a platit pentru cele peste o suta de manifestatii organizate sambata la care mii de oameni i-au cerut liderului de la Casa Alba sa-si faca publice declaratiile de venit si de impozit, asa cum au facut-o predecesorii sai de-a lungul timpului, informeaza duminica agentia EFE, citata de Agerpres.

Donald Trump: China lucreaza cu noi asupra problemei nord-coreene

Presedintele american Donald Trump a aparat duminica schimbarea de pozitie legata de China, afirmand, pe Twitter, ca Beijingul lucreaza impreuna cu Washingtonul pentru rezolvarea problemei nord-coreene, scrie Reuters.

INCREDIBIL! Ce au descoperit inspectorii in restaurantul Mar-a-Lago al lui Donald Trump

Nereguli precum carne insuficient refrigerata, peste crud potential periculos, racitoare defecte au fost descoperite in complexul Mar-a-Lago, detinut de Presedintele american, Donald Trump. Clubul privat.

Donald Trump aduce, prin declaratii, declin pe pietele europene

Actiunile companiilor listate la bursele europene au urmat un curs negativ ieri, pe fondul declinului din sectorul bancar, generat de faptul ca presedintele american Donald Trump a declarat ca dolarul american devine prea puternic, drept pentru care banca centrala Federal Reserve) ar trebui sa mentina dobanzile la un nivel redus.

Donald Trump: SUA si aliatii vor interveni in Coreea de Nord, in cazul in care China nu va aborda adecvat situatia

Presedintele american Donald Trump a declarat, joi, ca Statele Unite sunt increzatoare in abordarea Chinei fata de criza nord-coreeana, dar vor interveni in cazul in care va fi necesar.

Donald Trump: Lucrurile se vor aranja intre Statele Unite si Rusia

Presedintele american Donald Trump s-a declarat convins joi ca lucrurile se vor aranta cu Rusia si ca Beijingul se va ocupa de Coreea de Nord, in doua tweet-uri matinale, scrie AFP.

Donald Trump considera ca acum NATO nu mai este depasita pentru ca participa la lupta contra terorismului

NATO nu mai este depasita deoarece acum participa la lupta impotriva terorismului, a declarat presedintele Statelor Unite, Donald Trump, dupa ce in timpul campaniei electorale din 2016 a declarat ca organizatia de securitate este una depasita.

Donald Trump: NATO a incetat sa mai fie o alinata depasita

Presedintele Donald Trump a declarat ca Alianta Nord-Atlantica nu mai este depasita, o schimbare radicala fata de pozitia adoptata in timpul campaniei electorale ce alarmase celelalte state membre NATO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )