Libnet.ro
UNICEF

23:45

SUA isi retrag intregul personal diplomatic din Venezuela

Hotnews Hotnews,
 SUA isi retrag intregul personal diplomatic din Venezuela

SUA au anuntat ca, in cursul acestei satpamani, vor retrage intregul personal diplomatic din Venezuela, anuntul fiind facut marti de Departamentul de stat. continuă pe Hotnews

Venezuela: Parlamentul decreteaza starea de alerta, SUA isi retrag tot personalul diplomatic

Parlamentul de la Caracas, controlat de opozitie, a decretat luni starea de alerta la solicitarea presedintelui institutiei, Juan Guaido, autoproclamat presedinte interimar, dupa patru zile in care au avut loc pene de curent. Pe fondul agravarii situatiei, SUA isi retrag tot personalul diplomatic din Venezuela.

SUA isi retrage personalul diplomatic ramas in Venezuela! Pompeo: Acesta a devenit o constrangere in elaborarea politicilor noastre

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a anuntat ca personalul diplomatic ramas in Venezuela va fi retras, in aceasta saptamana. SUA isi vor retrage personalul diplomatic ramas in Ambasada.

Washingtonul isi retrage din Venezuela tot personalul diplomatic ramas

Statele Unite isi vor retrage tot personalul diplomatic inca prezent in ambasada lor din Caracas din cauza agravarii crizei din Venezuela, a anuntat luni secretarul de stat Mike Pompeo, informeaza marti France Presse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )