Libnet.ro
UNICEF

07:45

SUA: Liderul extremistilor Proud Boys a fost eliberat, inaintea mitingului pro-Trump

Hotnews Hotnews,
 SUA: Liderul extremistilor Proud Boys a fost eliberat, inaintea mitingului pro-Trump

Liderul grupului de extrema dreapta din SUA Proud Boys a fost eliberat marti din inchisoare, la o zi dupa ce a fost arestat si cu o zi inainte de manifestatia pe care sustinatorii presedintelui Donald Trump vor sa o organizeze in capitala SUA pentru a protesta impotriva rezultatelor alegerilor din noiembrie anul trecut, relateaza dpa, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Liderul grupului de extrema dreapta din SUA Proud Boys a fost eliberat din inchisoare

Liderul grupului de extrema dreapta din SUA Proud Boys a fost eliberat ieri din inchisoare, la o zi dupa ce a fost arestat si cu o zi inainte de manifestatia pe care sustinatorii presedintelui Donald Trump vor sa o organizeze in capitala SUA pentru a protesta impotriva rezultatelor alegerilor din noiembrie anul trecut.

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, arestat din cauza ca a distrus un panou Black Lives Matter

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, Enrique Tarrio, a fost arestat luni si acuzat ca a distrus un panou Black Lives Matter al unei biserici istorice din Washington DC luna trecuta, scrie NBC, citata de News. ro.

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, arestat si acuzat ca a distrus un panou Black Lives Matter al unei biserici din Washington

Liderul gruparii extremiste Proud Boys, Enrique Tarrio, a fost arestat luni si acuzat ca a distrus un panou Black Lives Matter al unei biserici istorice din Washington DC luna trecuta, scrie NBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )