Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Senatul a adoptat legea care acorda statutul de ALIAT non-NATO pentru Ucraina, R. Moldova si Georgia

România Liberă România Liberă,
SUA: Senatul a adoptat legea care acorda statutul de ALIAT non-NATO pentru Ucraina, R. Moldova si Georgia

Senatul Statelor Unite a aprobat proiectul Legea pentru sustinerea libertatii Ucrainei 2014 prin care Ucraina, Republica Moldova si Georgia obtin statutul de aliat al Statelor Unite fara sa fie membri NATO. Legea pentru sustinerea libertatii Ucrainei 2014 prevede sanctiuni extinse in domeniile energetic, militar si financiar contra Rusiei si aliatilor acesteia, acordarea statutului special de aliati non-NATO Ucrainei, Republicii Moldova si Georgiei si acordarea unei asistente armatei ucrainene si refugiatilor. continuă pe România Liberă

Senatul SUA a adoptat legea care acorda statutul de aliat non-NATO Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei

Senatul american a aprobat proiectul Legea pentru sustinerea libertatii Ucrainei 2014 prin care Ucraina, Republica Moldova si Georgia obtin statutul de aliat al Statelor Unite fara sa fie membri NATO, potrivit.

Senatul SUA a adoptat legea care acorda statutul de aliat non-NATO Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei

Senatul american a aprobat proiectul Legea pentru sustinerea libertatii Ucrainei 2014 prin care Ucraina, Republica Moldova si Georgia obtin statutul de aliat al Statelor Unite fara sa fie membri NATO. Ukraine.

Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat legea finantelor pentru 2015, evitand paralizia federala

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a adoptat joi legea finantelor pentru 2015, cu mai putin de trei ore inainte de termenul-limita, indepartand astfel riscul unei paralizii federale, relateaza AFP.

LA LIMITA. Americanii evita o paralizie federala

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a adoptat legea finantelor pentru 2015, cu mai putin de trei ore inainte de termenul-limita, indepartand astfel riscul unei paralizii federale, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )