Libnet.ro
UNICEF

07:00

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat la FIZICA.

România Liberă România Liberă,
SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat la FIZICA.

Absolventii claselor a XII-a care au ales fizica la ultima proba in cadrul examenului de bacalaureat au avut subiecte din electricitate si optica si elemente de termodinamica. Citeste si BAC 2013. Elevii de la profilul REAL sustin, vineri, proba la ALEGERE. Vezi SUBIECTELE modele) 165. 000 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba optionala a profilului. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE si BAREMUL la FIZICA model) Elevii de la . continuă pe România Liberă

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat la LOGICA SI ARGUMENTARE.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, logica si argumentare, au avut, la subiectul al II-lea, despre operatiile de conversiune si obversiune, iar la subiectul al III-lea, despre regulile de corectitudine a definirii si argumentele deductive. Citeste si: BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere Aproximativ 3. 600 de elevi au ales sa dea sociologie la proba la alegere a profilului, potrivit datelor Ministerului .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat la CHIMIE.

Absolventii care au ales, la ultima proba, chimia organica, au avut de rezolvat probleme cu compusi chimici si de redactat un eseu despre zaharide. Citeste si BAC 2013. Elevii de la profilul REAL sustin, vineri, proba la ALEGERE. Vezi SUBIECTELE modele) 165. 000 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba optionala a profilului. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE si BAREMUL la CHIMIE model) Elevii de la profilul real au avut de ales .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la INFORMATICA.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, informatica, au avut trei subiecte de Limbajul C/C++. La prima parte au avut exercitii despre algoritmi reprezentati in pseudocod, la partea a doua au de scris serii de instructiuni, iar la subiectul al III-lea, elevii au avut de rezolvat exercitii cu metoda backtracking, dar au avut si exercitiu despre un subprogram cu doi parametri. Citeste si: BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la PSIHOLOGIE.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, psihologie, au avut, la subiectul al II-lea, de realizat un eseu despre acte voluntare si involuntare plecand de la un citat de C. Jung, iar la subiectul al treilea, un eseu despre interactiunea proceselor psihice identificate intr-un text dat si despre laturile instrumental-operationale ale personalitatii. Citeste si: BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere Numarul elevilor .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la BIOLOGIE.

Elevii care au sustinut ultima proba la examenul de bacalaureat la Biologie au avut de scris despre ateroscleroza si fotosinteza. La Biologie, varianta extrasa a fost 2. Citeste si BAC 2013. Elevii de la profilul REAL sustin, vineri, proba la ALEGERE. Vezi SUBIECTELE modele) 165. 000 de absolventi de liceu sustin, vineri, proba optionala a profilului. La nivel general, cei mai multi dintre absolventii de liceu au ales sa dea examen la Biologie.

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la FILOSOFIE.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, filosofie, au avut, la subiectul al II-lea, iar cel de-al doilea despre rolul bursei de valori in finantarea activitatilor economice. Citeste si: BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere Aproximativ 1. 000 de elevi au ales sa dea filosofie la proba la alegere a profilului, potrivit datelor Ministerului Educatiei Natioanle. Citeste si: BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE si BAREMUL la .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la SOCIOLOGIE.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, sociologie, au avut, la subiectul al II-lea, un eseu despre delicventa ca subcultura, iar la subiectul al III-lea, un eseu despre statusul social si despre grupul de referinta. Citeste si: BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere Aproximativ 2. 000 de elevi au ales sa dea sociologie la proba la alegere a profilului, potrivit datelor Ministerului Educatiei Natioanle. Citeste si: BAC 2013.

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la ECONOMIE.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, economie, au avut, la subiectul al II-lea, exercitii despre cost total, pret si productivitate marginala, iar la subiectul al III-lea, au avut doua exercitii, unul despre piata muncii si factorii de productie, iar cel de-al doilea despre rolul bursei de valori in finantarea activitatilor economice. De definit piata muncii, de exemplificat trei forme de venit ale factorilor de productie, de dat un .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la GEOGRAFIE.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, geografie, au avut de facut o comparatie intre Islanda si Spania, iar la subiectul al doilea, o comparatie intre Subcarpatii de Curbura si Subcarpatii Getici. Citeste si BAC 2013. Vezi aici SUBIECTELE la proba la alegere Numarul elevilor bucuresteni care au sustinut proba la Geografie este de peste 50. 000, conform Ministerului Educatiei. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE SI .

SUBIECTE SI BAREM BACALAUREAT 2013. Vezi ce s-a dat la ANATOMIE.

Absolventii de liceu care si-au ales, la ultima proba, anatomie, au avut, la subiectul al II-lea, doua exercitii, unul despre tipurile de ARN si ADN, iar celalalt despre grupele de sange. La subiectul al III-lea, elevii care au dat proba la alegere la anatomie au avut tot doua exercitii, unul despre functia endocrina a pancreasului si gonadelor, iar cel la de-al doilea exercitiu au avut de scris despre respiratie, ca functie vitala organismului .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )