Libnet.ro
UNICEF

12:15

Subiectele zilei: Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014; Surorile top-model, contract alunecos pentru deszapezire. De ce nu trebuia sa castige licitatia compania surorilor Salanta; Ce i-a cerut azi Radu Mazare premierului Ponta. Tu

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014; Surorile top-model, contract alunecos pentru deszapezire. De ce nu trebuia sa castige licitatia compania surorilor Salanta; Ce i-a cerut azi Radu Mazare premierului Ponta. Tu

Rusii testeaza pe pielea romanilor frontul din Transnistria. Tiraspolul vrea sa scoata toate institutiile moldovenesti din regiune. Au identificat punctele vulnerabile dar ce poate fi mai vulnerabil decat soarta unor copii). DW: Sofismul de la Finante. A reiesit cu limpezime ceea ce se putea banui din prima clipa si anume ca schema fiscala promisa de Finante pentru creditorii restantieri nu a avut o sursa politica. continuă pe Hotnews

Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014.

Nici nu au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci ca deja detin cateva recorduri. Cu o investitie de peste 50 miliarde dolari, JO de iarna 2014 vor fi cele mai scumpe din istorie. Soci este capitala olimpica cea mai extinsa ca lungime, orasul etalandu-se pe mai bine de 100 kilometri pe litoral. In plus, nici un alt sit olimpic nu a cunoscut un destin atat de bogat si extraordinar ca Soci. Cercul lui Putin Destinate sa puna in valoare puterea Rusiei lui Vladimir Putin, JO de iarna pot .

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Tentativa de ATENTAT AERIAN la Olimpiada. ...

UPDATE: Fortele speciale turce au patruns in avionul de pasageri vizat de o tentativa de deturnare spre statiunea Soci si l-au imobilizat pe suspectul ucrainean, relateaza presa turca, citata de AFP, conform Mediafax. --- Un pasager ucrainean a vrut sa deturneze avionul in care se afla spre statiunea rusa Soci, unde are loc ceremonia de incepere a Jocurilor Olimpice, relateaza Mediafax. Citeste si: Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014 Avionul companiei turce Pegasus, .

IBM ar face cea mai mare schimbare strategica din ultimii 20 de ani daca va decide vanzarea diviziei de procesoare

IBM se gandeste sa vanda divizia de semiconductoare si lucreaza cu Goldman Sachs pentru a gasi posibili cumparatori, scrie Financial Tmes care citeaza surse apropiate discutiilor. Totusi, divizia este foarte importanta si IBM nu s-a decis inca daca o va vinde sau daca va infiinta o companie mixta cu un alt partener industrial.

Business Report: Arendasul strain cu cea mai mare datorie. Guvernul tine la secret lista strainilor ce folosesc pamantul tarii; Taxele si impozitele au fost modificate o data la 11 zile in ultimii cinci ani; Cadou guvernamental pentru debitori? Nu, pentr

Noul Pachet pentru cresterea colectarii bugetare si imbunatatirea sistemului fiscal. Guvernul ia in discutie, in sedinta de miercuri, proiectul. Cheltuielile militare vor creste in 2014 pentru prima data dupa 5 ani. Cheltuielile militare mondiale vor reincepe sa creasca in 2014, pentru prima.

Care este cea mai mare problema pentru asiguratorii lumii.

Costul total al catastrofelor naturale in lume s-a ridicat in 2013 la circa 92 de miliarde euro, o suma moderata in raport cu anii precedenti, potrivit unui studiu al companiei de asigurari germane Munich RE. In ultimii zece ani, catastrofele naturale au provocat, in medie, pagube anuale cu o valoare totala de 184 miliarde dolari la nivel mondial iar anul trecut a fost unul linistit din acest punct de vedere pagubele totale situandu-se la doar 125 miliarde dolari. Pentru 2013, suma ce .

Cea mai mare pepiniera din tara se face la Brasov cu bani europeni

Aceasta va fi amenajata pe o suprafata de aproximativ 1,9 hectare, la marginea drumului forestier care se continua din strada Plopilor din cartierul Noua.

Pretul zaharului, in cea mai lunga perioada de avans din ultimele patru luni

Cotatia futures a zaharului inregistreaza cea mai mare perioada de avans din ultimele patru luni, in conditiile in care seceta din Brazilia, cel mai mare producator si exportator de profil din lume, ameninta recolta.

Cel mai mare concurs de taiat porci din Romania are loc sambata, in Livada. S-au anuntat peste 30 de participanti

Peste 30 de echipe din Satu Mare si Ungaria vor participa sambata, la Livada, la cel mai mare concurs de taiat porci din tara, organizat de UDMR. Participantii vor parcurge toate etapele in ceea ce priveste prepararea traditionala a porcului, de la sacrificare si pana la consumarea lui.

Zhangulov, Rompetrol: Avem cea mai buna oferta pentru actiunile detinute de statul roman la RRC

Conducerea Rompetrol considera ca grupul, controlat de kazahii de la KazMunayGas, are cea mai buna oferta pentru achizitia unui pachet de circa 26,7% detinut de statul roman la Rompetrol Rafinare RRC).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )