Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii vor ataca decizia

B1 B1,
Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii vor ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani si de prejudicierea statului cu 60. continuă pe B1

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi civile in dosarul de privatizare a Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani.

ULTIMA ORA Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Prejudiciul de recuperat: peste 60 milioane de euro. Sentinta nu este definitiva

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la 5 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi civile de catre Tribunalul Bucuresti pentru spalare de bani in dosarul de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sentinta care a venit la peste 1. 750 de zile de la trimiterea in judecata, nu este definitiva si poate fi atacata pe doua cai: apel si apoi recurs. Aceasta prima sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament. Prejudiciul in dosar este de peste 60 de milioane de euro, iar toti cei condamnati vor trebui sa plateasca prejudiciul. Avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut a declarat ca va ataca in apel sentinta pronuntata joi de Tribunalul Bucuresti. Gheorghe Mencinicopschi si Sorin Pantis au fost condamnati la 6 ani de inchisoare fiecare. Ceilalti inculpati din dosar au fost condamnati si ei la cate 5 sau 6 ani de inchisoare fiecare Vezi in articol cronologia perindarilor pe la diferite instante a dosarului ICA - Dan ViculescuSe actualizeaza.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Prejudiciul de recuperat: peste 60 milioane de euro. Sentinta nu este definitiva

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la 5 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi civile timp de trei ani dupa exacutarea pedepsei de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sentinta care a venit la peste 1. 750 de zile de la trimiterea in judecata, nu este definitiva si poate fi atacata pe doua cai: apel si apoi recurs. Aceasta prima sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament. Prejudiciul in dosar este de peste 60 de milioane de euro si va fi recuperat de la toti cei cei condamnati in dosar. Avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut a declarat ca va ataca in apel sentinta pronuntata joi de Tribunalul Bucuresti. Gheorghe Mencinicopschi si Sorin Pantis au fost condamnati la 6 ani de inchisoare fiecare. Ceilalti inculpati din dosar au fost condamnati si ei la cate 5 sau 6 ani de inchisoare fiecare Vezi in articol cronologia perindarilor pe la diferite instante a dosarului ICA - Dan Viculescu.

ULTIMA ORA Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la 5 ani de inchisoare de catre Tribunalul Bucuresti in dosarul de coruptie privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sentinta care a venit la peste 1. 700 de zile de la trimiterea in judecata, nu este definitiva si poate fi atacata pe doua cai: apel si apoi recurs. Aceasta prima sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti dupa ce dosarul lui Voiculescu s-a plimbat de la Tribunal la Inalta Curte si invers de mai multe ori ca urmare a demisiilor repetate ale fostului lider PC din Parlament. Avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut a declarat ca va ataca in apel sentinta pronuntata joi de Tribunalul Bucuresti. Ceilalti inculpati din dosar au fost condamnati fiecare la cate 6 ani de inchisoareVezi in articol cronologia perindarilor pe la diferite instante a dosarului ICA - Dan ViculescuSe actualizeaza.

Gheorghita Mateut, avocatul lui Dan Voiculescu: Afirmatia din rechizitoriu, referitor la telepatie, este lipsita de orice suport logic

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Telepatia. Instanta a pronuntat pedepse de 5 si 6 ani de inchisoare pentru toti cei 13 inculpati din acest dosar. Sentinta nu.

Mircea Badea: Vina principala a domnului Dan Voiculescu este ca are Antena 3

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Telepatia, decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva. Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura presei, difuzata de.

VIDEO.Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in dosarul ICA.

Paraschiva Silaghi, verisoara lui Dan Voiculescu a declarat pentru B1TV ca ar dori ca justitia din Romania sa aiba mai mult curaj si sa dea decizii definitive de la inceput. Iata ce a mai declarat ruda lui dan Voiculescu, stabilita in Germania: Maine am termenul in care ii cer lui Dan Voiculescu daune morale, a declarat verisoara lui Voiculescu. Acum sunt in Romania, la un hotel din Bucuresti. Europa nu doarme . ) Va ameinta francezii ca nu va vor in Schengen. Noi am avut .

Dan Voiculescu, condamnat pentru TELEPATIE. Iata o serie de coincidente inexplicabile

Dan Voiculescu a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Telepatia. Instanta a pronuntat pedepse de 5 si 6 ani de inchisoare pentru toti cei 13 inculpati din acest dosar. Decizia.

De unde vine formula de ridiculizare 'Dosarul Telepatia', folosita de Dan Voiculescu si Antene: Procurorii spun ca vinovatia liderului PC si a complicilor ar putea fi contrazisa doar prin telepatie sau prostie

Dan Voiculescu foloseste o formula peiorativa, Dosarul Telepatia, pentru a ridiculiza rechizitoriul in urma caruia a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, insa documentul procurorilor utilizeaza termenul telepatic tocmai pentru a sublinia ca numai intr-o situatie ireala inculpatii din dosar ar putea fi considerati nevinovati.

Dan Voiculescu - Decizia, o nedreptate. Mesaj catre cei care nu ma plac: Sa nu se bucure prematur, orice s-ar intampla, REVIN :)

Dan Voiculescu a postat un scurt mesaj, pe blogul lui, in care afirma ca decizia din dosarul Telepatia in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare este o nedreptate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )