Libnet.ro
UNICEF

12:00

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Propaganda platita pe Facebook in cazul Caracal; Semnal de alarma: Am secatuit deja resursele naturale ale planetei; Ce a invatat Viktor Orban de la Vladimir Putin? Budapesta isi face armata de trolli

Revolta unei operatoare 112 care a parasit sistemul de urgenta: Plecati, toti! Voi, cei buni, plecati acum! Nu mai girati incompetenta ucigasa a celorlalti! Povestea salvarii unui copil ratacit. Expert: Putin pregateste transformarea Marii Negre in lac rusesc. Daca comparati o harta a Rusiei cu zonele vizate de interdictii cu o harta a conductelor subacvatice Blue Stream si TurkStream.

Klaus Iohannis a prezentat erorile grave din cazul Caracal. Cerere EXPRESA pentru Guvernul Dancila: Au timp pana la finele lunii august (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat marti, la Palatul Cotroceni, deciziile luate dupa sedinta CSAT pe tema crimelor din Caracal. Seful statuluia vorbit despre erorile grave ale.

Noi dezvaluiri in cazul Caracal. Criminalul Gheorghe Dinca, in casa ororilor pentru reconstituire

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscutambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu,este adus luni dimineata in casa ororilor pentru.

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Viorica Dancila a trimis Corpul de control sa identifice problemele in CAZUL CARACAL. Anunt important pentru CSAT. Premierul acuza lipsa de profesionalism si responsabilitate

Viorica Dancila anunta, marti, inaintea sedintei CSAT,masuri draconice dupa cazul Caracal. Premierul a transmis caa trimis Corpul de control sa identifice problemele. Ea a mai spus ca,.

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal a fost suspendat

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal, a fost suspendat pana la finalizarea anchetei. Procurorul este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara, care-l acuza de grava.

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei .

Pressone.ro: Propaganda platita pe Facebook in cazul Caracal

Doua pagini de Facebook, politice. net si litere. net, ce corespund unor site-uri cu proprietari ascunsi, au sponsorizat cel putin trei stiri false sau materiale de propaganda impotriva organelor de ancheta dupa tragedia de la Caracal, scrie Pressone. ro. Sursa citata a relatat despre cele doua pagini si in campania pentru europarlamentare, cand adresele furnizate de ele atunci duceau catre o agentie de publicitate, Twenty Media, care ar fi primit anii trecuti sute de mii de lei subventii PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )