Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce suma primeste Complexul Energetic Hunedoara de la Comisia Europeana

România Liberă România Liberă,
Ce suma primeste Complexul Energetic Hunedoara de la Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar un ajutor in valoare de circa 38 milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara, detinut de Ministerul Energiei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Complexul Energetic Hunedoara se confrunta cu a patra cerere din acest an de intrare insolventa

O noua cerere de intrare in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara a fost inregistrata pe 8 aprilie la Tribunalul Hunedoara. Este a patra din acest an si a fost depusa, in calitate de creditor, de Romlink Invest SRL, o firma din Miercurea Ciuc care produce snururi si franghii din fir sintetic. Pana la aceasta noua cerere, au mai fost deschise alte trei dosare de insolventa, insa creditorii au renuntat procese inca de la primele infatisari. Practic, prin deschiderea acestor procese, creditorii au gasit solutia de a-si recupera sumele datorate de Complexul Energetic Hunedoara. Compania se afla intr-o situatie extrem de dificila din punct de vedere financiar, motiv pentru care Guvernul intentioneaza sa-i acorde un ajutor de stat de aproape 100 de milioane de lei.

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Comisia Europeana a aprobat temporar un ajutor de stat de 167 de milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana a aprobat pentru o perioada de sase luni un ajutor de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara. Potrivit expertilor CE, ajutorul de stat este in concordanta cu normele UE privind salvarea si restructurarea intreprinderilor aflate in dificultate). El este limitat la suma necesara Complexului Energetic Hunedoara pentru a-si desfasura in continuare activitatile de exploatare a centralelor electrice in urmatoarele sase luni si pentru plata creditorilor.

38 de milioane de euro, AJUTOR de la Comisia Europeana pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar un ajutor in valoare de circa 38 milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara, detinut de Ministerul Energiei. Comisia Europeana a.

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Comisia Europeana aproba ajutor de 38 mil. euro pentru salvarea CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar un ajutor in valoare de circa 38 milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara, detinut de Ministerul Energiei, informeaza Mediafax .

Comisia Europeana va lansa o procedura de ingradire a concurentei impotriva Gazprom - surse

Comisia Europeana va lansa miercuri o procedura de ingradire a concurentei impotriva gigantului rus Gazprom, caruia ii va prezenta acuzatiile, au declarat luni doua surse apropiate dosarului, citate de AFP.

Comisia Europeana va lansa o procedura impotriva Gazprom - surse

Comisia Europeana va lansa miercuri o procedura mpotriva gigantului rus Gazprom, caruia ii va prezenta acuzatiile, au declarat luni doua surse apropiate dosarului, citate de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )