Libnet.ro
UNICEF

07:15

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru CE Hunedoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara). continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a aprobat temporar un ajutor de stat de 167 de milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana a aprobat pentru o perioada de sase luni un ajutor de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara. Potrivit expertilor CE, ajutorul de stat este in concordanta cu normele UE privind salvarea si restructurarea intreprinderilor aflate in dificultate). El este limitat la suma necesara Complexului Energetic Hunedoara pentru a-si desfasura in continuare activitatile de exploatare a centralelor electrice in urmatoarele sase luni si pentru plata creditorilor.

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Comisia Europeana aproba ajutor de 38 mil. euro pentru salvarea CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar un ajutor in valoare de circa 38 milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara, detinut de Ministerul Energiei, informeaza Mediafax .

38 de milioane de euro, AJUTOR de la Comisia Europeana pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar un ajutor in valoare de circa 38 milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara, detinut de Ministerul Energiei. Comisia Europeana a.

Ce suma primeste Complexul Energetic Hunedoara de la Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar un ajutor in valoare de circa 38 milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara, detinut de Ministerul Energiei, informeaza Mediafax.

Imofinance va emite obligatiuni corporatiste de 20 milioane lei

Grupul financiar Imofinance Cluj va emite obligatiuni corporatiste de 20 milioane lei, pentru diversificarea surselor de finantare, a hotarat astazi Adunarea Generala a Actionarilor AGA), care a mai aprobat majorarea capitalului social, prin capitalizarea integrala a profitului net aferent anului 2014, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Comisia Europeana va lansa o procedura de ingradire a concurentei impotriva Gazprom - surse

Comisia Europeana va lansa miercuri o procedura de ingradire a concurentei impotriva gigantului rus Gazprom, caruia ii va prezenta acuzatiile, au declarat luni doua surse apropiate dosarului, citate de AFP.

Comisia Europeana va lansa o procedura impotriva Gazprom - surse

Comisia Europeana va lansa miercuri o procedura mpotriva gigantului rus Gazprom, caruia ii va prezenta acuzatiile, au declarat luni doua surse apropiate dosarului, citate de AFP.

Rezultatele financiare ale Omniasig in 2014: Venituri in scadere cu 2,35% pana la 860,3 milioane lei si profit net de 15,68 milioane lei

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) a anuntat luni ca anul trecut a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de 860,38 milioane lei, in scadere cu 2,35% fata de anul anterior, si ca a revenit pe profit, cu un rezultat net de 15,68 milioane de lei. Compania a platit in 2014 despagubiri totale in valoare de 667,79 milioane lei.

Profit net de 15,68 milioane lei, pentru Omniasig

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in 2014 prime brute subscrise in valoare totala de 860,38 milioane lei, in scadere cu 2,35% fata de anul anterior, si un profit net de 15,68 milioane lei, conform standardelor IFRS, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )