Libnet.ro
UNICEF

01:06

Summit al Eurogrupului privind situatia din Grecia. Proba de foc prin care trebuie sa treaca Tsipras

România Liberă România Liberă,
Summit al Eurogrupului privind situatia din Grecia. Proba de foc prin care trebuie sa treaca Tsipras

Dupa rezultatul referendumului din Grecia, in care populatia greaca a respins masiv masurile de austeritate propuse de creditorii internationali, Angela Merkel si Francois Hollande au solicitat convocarea unui summit al zonei euro, unde se va discuta situatia in care se afla Grecia. Alexis Tsipras trebuie sa prezinte un plan de reforme care sa fie acceptat de creditori. continuă pe România Liberă

Summitul Eurogrupului privind situatia din Grecia s-a incheiat. Grecii nu si-au facut temele

UPDATE: Summitul de urgenta al liderilor Europeni in care s-a discutat situatia in care se afla Grecia s-a incheiat. Liderii europeni au anuntat ca premierul grec Alexis Tsipras nu a venit cu propunerea de reforme pe care o asteptau cu totii. Surse citate de Reuters au declarat ca premierul grec a ceut o finantare temporara pentru luna iulie, timp in care ministerul de Finante va gandi un plan de reforma avantajos pentru Grecia, dar care sa fie acceptat si de creditori.

Apel surpriza la summitul privind situatia din Grecia. Cine a sarit in apararea Atenei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sunat-o, marti, pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru a pleda pentru ajungerea la un acord in scopul stabilizarii economiei elene, scrie The Guardian.

Cum comenteaza presa internationala situatia din Grecia: Atena, iNFOMETATa dupa bani

Situatia din Grecia a captat atentia presei internationale, astfel ca, cele mai cunoscute ziare din presa straina analizeaza situatia de dupa referendumul elen.

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

FMI monitorizeaza situatia din Grecia si este gata sa o ajute daca i se va cere acest lucru

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a anuntat luni ca FMI monitorizeaza situatia din Grecia si este gata sa o ajute daca i se va cere acest lucru, scrie Agerpres. FMI a luat.

Ministrul Economiei: Trebuie sa folosim situatia din Grecia pentru a intari parteneriatul cu statul elen

Situatia din Grecia ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a consolida parteneriatul cu statul elen, a declarat ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, potrivit Mediafax. Eu cred ca va.

Situatia din Grecia i-ar putea afecta si pe romanii stabiliti acolo

Situatia din Grecia i-ar putea afecta si pe romanii stabiliti acolo. Acestia se tem ca vor fi primii dati afara daca se vor face disponibilizari. Analistii economici spun ca socul ii va afecta si pe.

Adrian Vasilescu, despre situatia din Grecia: Riscul este o contagiune de tip ideologic, ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, spune despre situatia din Grecia ca cel mai mare pericol este o contagiune de tip ideologic, ideea ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi, facand apel la.

AVERTISMENTUL lui Traian Basescu fata de situatia din Grecia. Cum este AFECTATA Romania

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, luni, pe contul sau de Facebook ca statul roman se confrunta in prezent cu trei mari probleme criza economica si politica din Grecia, criza economica si politica din Republica Moldova si criza politica din tara generata de situatia lui Ponta.

Oprea: Avem foarte multe active si banci grecesti, situatia din Grecia ne poate afecta si pe noi

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, luni, ca mentinerea situatiei actuale din Grecia, ar putea afecta si economia romaneasca, avand in vedere ca exista foarte multe banci si active elene in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )