Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

Oprea: Avem foarte multe active si banci grecesti, situatia din Grecia ne poate afecta si pe noi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oprea: Avem foarte multe active si banci grecesti, situatia din Grecia ne poate afecta si pe noi

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, luni, ca mentinerea situatiei actuale din Grecia, ar putea afecta si economia romaneasca, avand in vedere ca exista foarte multe banci si active elene in Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Oprea: Avem foarte multe active, avem foarte multe banci grecesti aici. Stim bine ca ne poate afecta si pe noi. Isarescu: Nu avem banci grecesti in Romania

Mentinerea situatiei actuale din Grecia ar putea afecta si economia romaneasca, avand in vedere ca exista foarte multe banci grecesti in Romanhia, a declarat luni premierul Gabriel Oprea. Premierul interimar a folosit termenul banci grecesti in ciuda faptului ca reprezentantii Bancii Nationale au precizat in repetate randuri ca in Romania nu sunt banci grecesti, ci banci romanesti cu capital grecesc.

Gabriel Oprea: Situatia din Grecia ne poate afecta si pe noi. Avem foarte multe active si banci grecesti

Gabriel Oprea: Eu cred ca cel mai important lucru este ca Grecia, in urma acestui referendum, sa continue parcursul pro-european si, bineinteles, este important, pentru Grecia, pentru toata Uniunea Europeana, bineinteles, cu partenerii europeni, sa rezolve aceasta criza care afecetaza poporul grec .

Nu exista expuneri directe ale entitatilor si pietelor supravegheate de ASF pe active financiare grecesti

Consiliul ASF a audiat o informare privind expunerea entitatilor si pietelor supravegheate de ASF fata de piete si instrumente financiare din Grecia, constatand ca nu exista astfel de expuneri directe pe active financiare grecesti, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Ion Sandu: Posibil Cod Rosu de canicula, miercuri / Luna iulie, seceta extrema in foarte multe zone

Director General al Administratiei de Meteorologie, Ion Sandu, nu a exclus posibilitatea emiterii unui Cod Rosu de canicula pentru vestul tarii, miercuri, si a avertizat ca luna iulie ar putea fi marcata de seceta extrema in foarte multe zone.

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )