Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ei sunt cei mai eleganti oameni din lume

ADPM ADPM,
Ei sunt cei mai eleganti oameni din lume

Revista Vanity Fair pregateste clasamentul anului acesta al celor mai elegante persoane publice din lume. In top se regasesc actori si actrite celebre, precum si membri ai familiilor regale. continuă pe ADPM

Cei mai fericiti angajati din lume

Studiile arata ca Danemarca este tara cu cei mai fericiti locuitori din lume. Principalul motiv pentru asta il constituie fericirea la locul de munca. Studiile referitoare la satisfactia capatata la serviciu arata ca angajatii danezi sunt cei mai.

Palatul Parlamentului se afla pe locul trei intr-un top al celor mai impunatoare cladiri din lume

Palatul Parlamentului din Bucuresti se afla pe locul al treilea intr-un top 10 al celor mai impunatoare cladiri din lume, realizat de publicatia britanica The Independent. Lista celor mai impunatoare cladiri din.

Cele mai impresionante cladiri din lume. O constructie din Romania este pe lista

Ele atrag anual milioane de turisti care se inghesuie in fata lor pentru a le fotografia. Vorbim despre cele mai impresionante cladiri din lume dupa arhitectura lor, reusind sa atraga turisti din toate colturile lumii. Pe lista publicatiei The.

Cate Blanchett si Lupita Nyongo, pe lista celor mai elegante persoane din lume

Actritele Cate Blanchett si Lupita Nyongo - laureate la premiile Oscar din acest an - au fost incluse pe lista celor mai elegante persoane din 2014, intocmita de revista Vanity Fair.

Firmele romanesti de IT au adus, in premiera, mai multi bani in economie decat turismul. Ghita: IT-istii, printre cei mai destepti oameni din tara

Pentru prima data in istoria economiei romanesti, turismul a fost surclasat in topul serviciilor exportate de companiile de IT. Valoarea serviciilor informatice exportate anul trecut de companiile romanesti a fost.

Top 10 cele mai frumoase piscine din intreaga lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta in Brazilia, Elvetia, Maldive, Bali sau Costa Rica, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

VIDEO Edvin Marton, unul dintre cei mai cunoscuti violonisti din lume, vine in noiembrie la Bucuresti

Renumitul violonist Edvin Marton va prezenta spectacolul Prince of the Violin, pe 11 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Producatorii de energie, de tigari si IT-istii sunt cei mai bine platiti angajati din economie

In luna iunie 2014, salariul mediu net a fost de 1. 687 lei, in crestere cu 5 lei fata de cel din mai, a transmis miercuri Statistica . Cel brut a fost in medie de 2. 334 lei, cu 0,3% mai mare decat in mai 2014. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in extractia petrolului si gazelor naturale 4707 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 981 lei).

Schimbare de lider in cea mai mare piata din lume: Samsung, detronat de Xiaomi in China

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi Corp. si-a triplat livrarile pe piata din China trimestrul trecut, depasind astfel Samsung si devenind cel mai mare jucator in statul asiatic, la doar patru ani de la inceputurile companiei.

FOTO Un roman este posesorul celui mai vechi laptop din lume. Barbatul spera sa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara unul modern

Iosif Bondici, un locuitor din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, Epson HX-20. Barbatul, profesor de electronica, spera sa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )