Libnet.ro
UNICEF

11:45

Supriza. Andrej Kiska, noul presedinte al Slovaciei.

România Liberă România Liberă,
Supriza. Andrej Kiska, noul presedinte al Slovaciei.

Andrej Kiska, om de afaceri, a castigat de o maniera categorica alegerile pentru functia de presedinte in Slovacia. Kiska a obtinut dupa numararea a peste jumatate din voturi aproape 60% din sufragii devansandu-l cu 20 de procente pe primul ministru in functie Roberto Fico. Alegerile au avut loc in ziua de sambata. Fico si-a recunoscut deja infrangerea intr-o scurta declaratie de presa el felicitandu-l pe Kiska. Fico a ocupat fotoliul de premier al Slovaciei si in perioada 2006 - 2012. continuă pe România Liberă

Andrej Kiska, noul presedinte al Slovaciei, potrivit rezultatelor partiale

Andrej Kiska, om de afaceri devenit filantrop si debutant in lumea politica, a reusit sa castige al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Slovacia care s-au desfasurat sambata, informeaza AFP.

Slovacia. Andrej Kiska, primul presedinte fara trecut comunist.

Prin alegerea la al doilea tur de scrutin al prezidentialelor din Slovacia a lui Andrej Kiska, un independent si euro-entuziast, slovacii au refuzat sa isi vada tara condusa de un singur partid. Kiska a sedus cele 4 milioane de electori prin imaginea sa de binefacator, ramas in afara afacerilor de coruptie care au afectat in ultimii ani clasa politica. El a obtinut 59,4% din voturi, in timp ce adversarul sau, premierul Robert Fico, a obtinut doar 40,6%. Cand s-a lansat in cursa prezidentiala, .

Noul presedinte din Slovacia este un NOVICE in lumea politica

Andrej Kiska, un milionar filantrop, novice in lumea politica, a castigat net al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Slovacia, dupa numararea buletinelor din 57,8 la suta dintre circumscriptii, potrivit.

Filantropul Andrej Kiska a castigat alegerile prezidentiale din Slovacia, potrivit rezultatelor partiale

Milionarul filantrop Andrej Kiska a castigat net turul doi de scrutin al prezidentialelor dinSlovacia, potrivit numararii buletinelor de vot din 57% din circumscriptii. Kiska obtine 59,4 la suta din voturi,.

Viorel Lolea este noul presedinte al AJF Caras-Severin

Antrenorul echipei de Divizia C, Muncitorul Resita, Viorel Lolea este noul presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Caras-Severin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )