Libnet.ro
UNICEF

05:30

Andrej Kiska, noul presedinte al Slovaciei, potrivit rezultatelor partiale

Adevărul Adevărul,
Andrej Kiska, noul presedinte al Slovaciei, potrivit rezultatelor partiale

Andrej Kiska, om de afaceri devenit filantrop si debutant in lumea politica, a reusit sa castige al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Slovacia care s-au desfasurat sambata, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Supriza. Andrej Kiska, noul presedinte al Slovaciei.

Andrej Kiska, om de afaceri, a castigat de o maniera categorica alegerile pentru functia de presedinte in Slovacia. Kiska a obtinut dupa numararea a peste jumatate din voturi aproape 60% din sufragii devansandu-l cu 20 de procente pe primul ministru in functie Roberto Fico. Alegerile au avut loc in ziua de sambata. Fico si-a recunoscut deja infrangerea intr-o scurta declaratie de presa el felicitandu-l pe Kiska. Fico a ocupat fotoliul de premier al Slovaciei si in perioada 2006 - 2012.

Slovacia. Andrej Kiska, primul presedinte fara trecut comunist.

Prin alegerea la al doilea tur de scrutin al prezidentialelor din Slovacia a lui Andrej Kiska, un independent si euro-entuziast, slovacii au refuzat sa isi vada tara condusa de un singur partid. Kiska a sedus cele 4 milioane de electori prin imaginea sa de binefacator, ramas in afara afacerilor de coruptie care au afectat in ultimii ani clasa politica. El a obtinut 59,4% din voturi, in timp ce adversarul sau, premierul Robert Fico, a obtinut doar 40,6%. Cand s-a lansat in cursa prezidentiala, .

Filantropul Andrej Kiska a castigat alegerile prezidentiale din Slovacia, potrivit rezultatelor partiale

Milionarul filantrop Andrej Kiska a castigat net turul doi de scrutin al prezidentialelor dinSlovacia, potrivit numararii buletinelor de vot din 57% din circumscriptii. Kiska obtine 59,4 la suta din voturi,.

Noul presedinte din Slovacia este un NOVICE in lumea politica

Andrej Kiska, un milionar filantrop, novice in lumea politica, a castigat net al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Slovacia, dupa numararea buletinelor din 57,8 la suta dintre circumscriptii, potrivit.

Alegeri municipale in Turcia:AKP, pe primul loc potrivit rezultatelor neoficiale

Partidul Justitiei si Dezvoltarii AKP), condus de premierul Recep Tayyip Erdogan, ar fi obtinut 49,84% din voturile alegatorilor turci in cadrul alegerilor municipale, potrivit rezultatelor neoficiale anuntate duminica de Anadolu Agency, pe pagina sa online.

Viorel Lolea este noul presedinte al AJF Caras-Severin

Antrenorul echipei de Divizia C, Muncitorul Resita, Viorel Lolea este noul presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Caras-Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )