Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surpriza la DNA. Cine este procurorul care instrumenteaza dosarul drepturilor tv pentru Liga I

Antena3 Antena3,
Surpriza la DNA. Cine este procurorul care instrumenteaza dosarul drepturilor tv pentru Liga I

Ana Maria Roman a dezvaluit, la emisiunea La ordinea zilei, ca procurorul care se ocupa de dosarul drepturilor tv pentru Liga I, in care fostul sef al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, si. continuă pe Antena3

La ordinea zilei: Surpriza la DNA. Cine este procurorul care instrumenteaza dosarul drepturilor tv pentru Liga I

Ana Maria Roman a dezvaluit, la emisiunea La ordinea zilei, ca procurorul care se ocupa de dosarul drepturilor tv pentru Liga I, in care fostul sef al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, si.

NEW MONEY: Cine este Petrisor Grindeanu, seful unei companii dintr-o tara africana in care Titulescu este erou national

Care sunt provocarile unui manager roman intr-o tara exotica si de peste cinci ori mai mare decat Romania? Raspunsul vine de la Petrisor Grindeanu, de la o distanta de mai bine de 6. 000 de kilometri de casa.

Vila in care S-A OMORAT Regele Tutunului a fost vanduta. Cine este misteriosul cumparator al casei blestemate (FOTO)

Vila in care si-a pus capat zilelor Regele Tutunului a fost vanduta. Dupa ani de zile, vaduva lui Florian Anghelescu a scapat de amintirea tragic din familia sa. Stana.

Nici medicina moderna nu o mai salveaza pe Denisa Manelista! Cine este artisul cunoscut care a MURIT de aceeasi maladie CRUNTA

Denisa Manelista a fost diagnosticata de medici cu ciroza intr-o stare avansata si nici macar tratamentele scumpe pe care si le poate permite nu mai pot sa il salveze viata. Vedeta este acasa si.

Cine este prostituata acuzata ca si-a inchiriat fetita de 3 ani unui pedofil

Laura Radulescu este acuzata de procurorii DIICOT ca participa cu fetita sa de 3 ani la adevarate orgii sexuale cu un barbat care avea inclinatii pedofile. Contul sau de Facebook dezvaluie ca femeia era.

Momente de PANICA pentru o doctorita din Iasi! Masina ei a fost incendiata! Cine este ARABUL acuzat

O doctorita din Iasi a trecut prin momente de panica cand masina ei a fost incendiata cu un cocktail Molotov. Autoritatile suspecteaza ca este vorba despre un student arab. Incidentul s-a produs la 5.

Cine este cel mai nou sfant roman. Patriarhia de la Ierusalim a recunoscut recent sfintenia sa

Un botosanean dintr-o comuna de pe malul Prutului este unul dintre cei mai cunoscuti sihastri canonizati din intreaga lume crestina. Sfantul Ioan Iacob Hozevitul 1913-1960) a fost canonizat de.

Ea este femeia care sustine ca va fi vesnic tanara (FOTO)

O femeie din SUA sustine ca ar putea fi prima persoana din lume care nu va imbatrani. Elizabeth Parrish, director general al Bioviva USA Inc, a fost supusa anul trecut unui tratament genetic in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )