Libnet.ro
UNICEF

17:00

Surse: Agent de securitate, ucis in atacul comis pe aeroportul din Los Angeles

B1 B1,
Surse: Agent de securitate, ucis in atacul comis pe aeroportul din Los Angeles

Un agent de securitate de la aeroportul din Los Angeles a murit dupa ce a fost impuscat in incidentul armat produs vineri, anunta surse citate de CNN. Presupusul autor al atacului armat produs pe aeroportul. continuă pe B1

ATAC ARMAT in aeroportul din Los Angeles: un agent ucis si 7 persoane ranite. ...

Un atac cu focuri de arma a avut loc, vineri, in aeroportul international din Los Angeles, informeaza Mediafax. In timpul atacului, un agent de securitate a fost ucis, iar alte sapte persoane au fost ranite prin impuscare. Presupusul autor al atacului a fost arestat si este ranit, dupa ce a deschis focul la un punct de imbarcare. Potrivit postului KCAL/KCBS, incidentul a avut loc in Terminalul 3 al aeroportului, care a fost evacuat. Toate zborurile au fost suspendate pe aeroportul din Los .

Atacul de pe aeroportul din Los Angeles: Cel putin sase persoane au fost ranite, iar una si-a pierdut viata

Cel putin sase persoane au fost ranite, iar una si-a pierdut viata in atacul armat produs pe aeroportul din Los Angeles, potrivit politiei americane, citate de CNN. Politia a confirmat ca presupusul autor.

Atac armat pe aeroportul din Los Angeles. Un ofiter TSA a fost ucis si mai multe persoane au fost ranite

30 - Atacatorul care a deschis focul vineri in aeroportul international din Los Angeles LAX), de pe coasta de vest a Statelor Unite, provocand mai multi raniti, a actionat singur, a declarat.

GALERIE FOTO: Atac armat pe aeroportul din Los Angeles. Un ofiter TSA a fost ucis si mai multe persoane au fost ranite

30 - Atacatorul care a deschis focul vineri in aeroportul international din Los Angeles LAX), de pe coasta de vest a Statelor Unite, provocand mai multi raniti, a actionat singur, a declarat.

VIDEO SUA: Aeroportul din Los Angeles, evacuat dupa un schimb de focuri

Aeroportul international din Los Angeles LAX) a inceput sa fie evacuat vineri, dupa un schimb de focuri ce s-ar fi soldat cu cel putin doi raniti, potrivit politiei si televiziunilor locale americane, transmite AFP.

UPDATE VIDEO SUA: Aeroportul din Los Angeles, evacuat dupa un atac armat

Aeroportul international din Los Angeles LAX) a inceput sa fie evacuat vineri, dupa un atac armat soldat cu mai multi raniti, potrivit politiei si Agentiei americane pentru securitatea transporturilor, transmite AFP.

VIDEO SUA: Atac armat pe aeroportul din Los Angeles - un mort si mai multi raniti

Un atac armat ce a avut loc vineri pe aeroportul international din Los Angeles s-a soldat cu un mort si mai multi raniti, iar presupusul atacator, care a actionat singur, a fost arestat, relateaza AFP.

Focuri de arma in aeroportul din Los Angeles. Un terminal intreg a fost evacuat

Un terminal al Aeroportului International din Los Angeles LAX) a fost evacuat de fortele de ordine, vineri, dupa ce au fost trase mai multe focuri de arma, informeaza CNN. Potrivit postului.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )