Libnet.ro
UNICEF

22:30

GALERIE FOTO: Atac armat pe aeroportul din Los Angeles. Un ofiter TSA a fost ucis si mai multe persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
GALERIE FOTO: Atac armat pe aeroportul din Los Angeles. Un ofiter TSA a fost ucis si mai multe persoane au fost ranite

30 - Atacatorul care a deschis focul vineri in aeroportul international din Los Angeles LAX), de pe coasta de vest a Statelor Unite, provocand mai multi raniti, a actionat singur, a declarat. continuă pe Antena3

ATAC ARMAT in aeroportul din Los Angeles: un agent ucis si 7 persoane ranite. ...

Un atac cu focuri de arma a avut loc, vineri, in aeroportul international din Los Angeles, informeaza Mediafax. In timpul atacului, un agent de securitate a fost ucis, iar alte sapte persoane au fost ranite prin impuscare. Presupusul autor al atacului a fost arestat si este ranit, dupa ce a deschis focul la un punct de imbarcare. Potrivit postului KCAL/KCBS, incidentul a avut loc in Terminalul 3 al aeroportului, care a fost evacuat. Toate zborurile au fost suspendate pe aeroportul din Los .

Atac armat pe aeroportul din Los Angeles. Un ofiter TSA a fost ucis si mai multe persoane au fost ranite

30 - Atacatorul care a deschis focul vineri in aeroportul international din Los Angeles LAX), de pe coasta de vest a Statelor Unite, provocand mai multi raniti, a actionat singur, a declarat.

VIDEO SUA: Atac armat pe aeroportul din Los Angeles - un mort si mai multi raniti

Un atac armat ce a avut loc vineri pe aeroportul international din Los Angeles s-a soldat cu un mort si mai multi raniti, iar presupusul atacator, care a actionat singur, a fost arestat, relateaza AFP.

Surse: Agent de securitate, ucis in atacul comis pe aeroportul din Los Angeles

Un agent de securitate de la aeroportul din Los Angeles a murit dupa ce a fost impuscat in incidentul armat produs vineri, anunta surse citate de CNN. Presupusul autor al atacului armat produs pe aeroportul.

Atacul de pe aeroportul din Los Angeles: Cel putin sase persoane au fost ranite, iar una si-a pierdut viata

Cel putin sase persoane au fost ranite, iar una si-a pierdut viata in atacul armat produs pe aeroportul din Los Angeles, potrivit politiei americane, citate de CNN. Politia a confirmat ca presupusul autor.

UPDATE VIDEO SUA: Aeroportul din Los Angeles, evacuat dupa un atac armat

Aeroportul international din Los Angeles LAX) a inceput sa fie evacuat vineri, dupa un atac armat soldat cu mai multi raniti, potrivit politiei si Agentiei americane pentru securitatea transporturilor, transmite AFP.

VIDEO SUA: Aeroportul din Los Angeles, evacuat dupa un schimb de focuri

Aeroportul international din Los Angeles LAX) a inceput sa fie evacuat vineri, dupa un schimb de focuri ce s-ar fi soldat cu cel putin doi raniti, potrivit politiei si televiziunilor locale americane, transmite AFP.

Focuri de arma in aeroportul din Los Angeles. Un terminal intreg a fost evacuat

Un terminal al Aeroportului International din Los Angeles LAX) a fost evacuat de fortele de ordine, vineri, dupa ce au fost trase mai multe focuri de arma, informeaza CNN. Potrivit postului.

Focuri de arma intr-un aeroport din Los Angeles. Cel putin un mort si sase raniti

40 - Cel putin sapte persoane au fost ranite in incidentul armat produs vineri pe aeroportul din Los Angeles, anunta politia americana, citata de CNN, insa, potrivit unor surse citate de presa.

UPDATE Focuri de arma in aeroportul din Los Angeles. Un agent TSA a murit, iar alte sapte persoane au fost ranite

Focuri de arma au fost auzite, vineri, in aeroportul international din Los Angeles, unul dintre terminale fiind evacuat, relateaza CNN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )