Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse: Un ARTIFICIER a fost in Clubul Colectiv in seara incendiului

România Liberă România Liberă,
Surse: Un ARTIFICIER a fost in Clubul Colectiv in seara incendiului

Artificiile folosite in Clubul Colectiv au fost puse de un artificier angajat al firmei care a vandut materialele pirotehnice pentru spectacolul de vineri seara. continuă pe România Liberă

Marturia unei femei care a fost in Clubul Colectiv: Mi-a luat foc parul. Am pus mana sa il sting si m-am ars. Aerul era fierbinte, irespirabil, fumul gros si negru, nu vedeam absolut nimic

Am fost la Colectiv. Am scapat pentru ca am stat chiar langa usa. Chiar si asa sotul si fiul meu au putut iesi abia dupa 5 minute, acum fiind in spital intoxicati cu fum. Cum s-a intamplat? S-a aprins buretele fonoizolant de pe stalpul din stanga scenei, cel de langa usa, de la focul de artificii. Artificiile nu au fost exagerate, pareau relativ inofensive. , povesteste pe facebook o participanta la petrecera din Clubul Colectiv.

Incendiu in Clubul Colectiv. Revolta unui tanar pe care l-a ocolit moartea:Cei care mergeau in Colectiv nu sunt boschetari care traiau de pe o zi pe alta

Vineri seara, clubul Colectiv din Bucuresti, care gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, a fost cuprins de flacari, ultimul bilant al incendiului aratand ca 27 de persoane au murit si alte 146 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitala. Martori aflati in club au declarat ca incendiul din Club Colectiv a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului.

Incendiul din clubul Colectiv: Golden Ideas, firma care a livrat artificiile. Patroana va fi audiata de procurori

Daniela Ioana Nita, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiata de procurorii Parchetului instantei supreme, au declarat pentru agentia Mediafax surse judiciare, precizand ca firma este cea care a livrat artificiile folosite in clubul Colectiv in seara tragediei.

Tragedia din Clubul Colectiv. Patroana firmei care a furnizat artificiile de la concertul Goodbye to Gravity va fi audiata de procurori

Daniela Ioana Nita, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiata de procurorii Parchetului instantei supreme, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare, precizand ca firma este cea care a livrat artificiile folosite in clubul Colectiv in seara tragediei.

Patroana firmei care a furnizat artificiile de la concertul Goodbye to Gravity va fi audiata de procurori

Daniela Ioana Nita, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, va fi audiata de procurorii Parchetului instantei supreme, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare, precizand ca firma este cea care a livrat artificiile folosite in clubul Colectiv in seara tragediei.

Coincidenta TULBURATOARE in cazul incendiului din Clubul Colectiv: Ziua in care murim, titlul uneia dintre piesele de pe albumul lansat in seara tragediei

Tragicul incident produs vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia 27 de oameni si-au pierdut viata, iar alti aproape 200 au fost raniti, este insotit de o coincidenta tulburatoare, data de titlul unei dintre piesele incluse pe albumul lansat in seara tragediei. Este vorba despre piesa The Day We Die Ziua in care murim, n. r. ), lansata de curand de trupa Goodbye to Gravity.

Google Romania, solidar cu victimele incendiului din clubul Colectiv

Google Romania omagiaza victimele incendiului din clubul Colectiv printr-o funda neagra. in tragedia petrecuta vineri seara au murit 30 de persoane. Alti 137 de oameni au fost raniti, dintre care 27 sunt in stare critica, iar 22 se afla la terapie intensiva in spitalele din Capitala.

Balurile bobocilor din liceele din Capitala, anulate in urma incendiului din Clubul Colectiv

Inspectoratul Scolar al Capitalei a decis ca toate balurile bobocilor din liceele din Capitala sa fie anulate dupa ce, vineri seara, 27 de persoane au murit si alte 184 au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit in clubul Colectiv.

Marius Rusitoru, editor de imagine la TVR, se numara printre victimele incendiului din clubul Colectiv

Marius Stefan Rusitoru 27 de ani), editor de imagine la TVR, se numara printre victimele incendiului de vineri seara din clubul Colectiv. Colegul nostru, Marius Stefan Rusitoru avea 27 de ani si s-a aflat vineri seara la concertul de la club Colectiv in care si-au pierdut viata, pana acum, 30 de persoane, anunta Stiri. tvr. ro.

FOTO Artificiile de la care a izbucnit incendiul care a ucis 27 de tineri in Clubul Colectiv

Pe retele de socializare au aparut imagini din clubul Colectiv cu artificiile de la care a pornit incendiul. Vlad Busca explica pe Facebook cum artificiile au sarit pe un stalp imbracat in burete si in cateva secunde focul s-a extins.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )