Libnet.ro
UNICEF

07:00

Surse: Avionul prabusit in Sinai NU a fost lovit de niciun obiect din exterior

România Liberă România Liberă,
Surse: Avionul prabusit in Sinai NU a fost lovit de niciun obiect din exterior

Avionul de pasageri rus prabusit in regiunea egipteana Sinai nu a fost lovit de niciun obiect din exterior. De asemenea, pilotul nu a transmis niciun semnal de alerta inaintea disparitiei de pe radare, a anuntat o sursa din cadrul Comisiei ruse de investigatii. continuă pe România Liberă

Explicatia rusilor: Avionul prabusit in Sinai s-a dislocat in aer

Seful expertilor in aeronautica din Rusia a declarat, duminica, ca avionul companiei ruse Kogalimavia care s-a prabusit sambata in peninsula Sinai cu 224 de persoane la bord, s-a dislocat in aer inainte de a lovi solul.

Ce spune Moscova despre avionul prabusit in Sinai

Ministerul rus al Transporturilor respinge ipoteza unui atentat terorist pentru prabusirea avionului Airbus 321 in Peninsula Sinai, relateaza agentiile internationale de presa, conform Agerpres.

Accident stupid in Londra: Un trecator a fost lovit de o canapea aruncata de la etajele superioare ale unui hotel de lux

O tragedie demna de comedii negre a avut loc in Londra: un barbat se afla in stare critica la spital, dupa ce a fost lovit de o canapea aruncata de la etajele superioare ale unui hotel de lux, in timp ce mergea pe strada, relateaza The Independent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )