Libnet.ro
UNICEF

08:15

Surse: Conducerea PNL se intalneste cu Ciolos pentru a discuta despre programul de guvernare

Adevărul Adevărul,
Surse: Conducerea PNL se intalneste cu Ciolos pentru a discuta despre programul de guvernare

Liderii PNL se intalnesc, luni, cu premierul Dacian Ciolos pentru a discuta despre programul de guvernare, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

SURSE: Conducerea PNL a votat in unanimitate ca Dacian Ciolos sa fie propunerea de premier a partidului

Biroul Politic National al PNL a aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Ciolos sa fie propunerea partidului pentru functia de premier, dupa alegerile din 11 decembrie, potrivit unor surse citate de news.

Unionistii au inceput intalnirile cu partidele: George Simion face duminica un pelerinaj pe la toate partidele pentru a discuta despre doleantele manifestantilor (VIDEO)

George Simion, liderul unionistilor, a cerut public, sambata, din Piata Universitati,i sa se vada cu partidele politice pentru a discuta despre doleantele unionistilor si despre masurile pe care.

Alina Gorghiu anunta ca VA DEMISIONA de la conducerea PNL, daca liberalii nu indeplinesc conditiile de a propune viitorul premier, dupa alegeri

Alina Gorghiu a anuntat, vineri, ca pleaca de la conducerea PNL daca, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, liberalii nu vor cei care vor propune viitorul premier. imi asum sa demisionez.

Tariceanu: Oficiali ai statului roman o rezerva in a discuta despre unirea cu Basarabia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, la Romania Tv, ca oficiali ai statului roman au o rezerva in a discuta despre unirea cu Basarabia, adaugand ca, cu un guvern tehnocrat Romania nu o sa aiba o pozitie care sa reflecte interesul national, scrie Agerpres.

Premierii din Romania si Serbia si-au dat intalnire la Timisoara. Vor discuta despre relatiile dintre orasele de granita ale celor doua tari

Premierul roman, Dacian Ciolos si Aleksandar Vucici, prim-ministrul Serbiei, se intalnesc in noiembrie, la Timisoara.

Gorghiu sustine ca va demisiona de la conducerea PNL

Presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, ieri, la Timisoara, ca va demisiona din fruntea partidului daca PNL nu va reusi sa contituie in jurul sau majoritatea parlamentara care il va propune pe viitorul premier, dupa alegerile din 11 decembrie, transmite News. ro.

Gorghiu sustine ca va demisiona de la conducerea PNL daca liberalii nu vor fi cei care vor propune viitorul premier

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Timisoara, ca va demisiona din fruntea partidului daca PNL nu va reusi sa contituie in jurul sau majoritatea parlamentara care il va propune pe viitorul premier, dupa alegerile din 11 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )