Libnet.ro
UNICEF

11:31

SURSE: Un fost premier a fost audiat la Parchetul General in dosarul inchisorilor CIA din Romania

B1 B1,
SURSE: Un fost premier a fost audiat la Parchetul General in dosarul inchisorilor CIA din Romania

Fostul premier Adrian Nastase a dat declaratii in fata procurorilor de la Parchetul General in dosarul privin existenta inchisorilor CIA in Romania, potrivit unor surse citate de. continuă pe B1

Adrian Nastase, audiat in urma cu o luna in dosarul inchisorilor CIA

Fostul premier Adrian Nastase a fost audiat de procurorii Parchetului General, in urma cu aproximativ o luna, intr-un dosar legat de posibile locuri de detentie ale CIA pe teritoriul Romaniei, au declarat pentru.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Parchetul General a cerut EXCLUDEREA lor din magistratura

O noua lovitura pentru Lucian Onea si Mircea Negulescu, din cadrul DNA Ploiesti. Cei doi risca excluderea din magistratura, dupa o solicitare in acest sens facuta de Parchetul General PG), anunta.

Solicitare de ultima ora facuta de Codruta Kovesi la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi face cerere la Parchetul General pentru a-si pastra escorta. Kovesi vrea sa beneficieze in continuare de sofer, masina si un agent SPP care sa o pazeasca. Laura Codruta Kovesi a.

Lucian Onea si Mircea Negulescu, din nou la Parchetul General, dupa miscarea-surpriza a sefei interimare DNA

Fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procurorMircea Negulescu au ajuns din noula Parchetul General, vineri dimineata, pentru a fi audiati. Asta in contextul in care sefa interimara a.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )