Libnet.ro
UNICEF

14:00

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

B1 B1,
Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Este momentul unui consens politic si social real. Autoritatile sa scoata din sertar toate documentele strategice din domeniul cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca a venit momentul ca autoritatile sa scoata din sertar toate documentele strategice din domeniul cercetarii in perspectiva bugetului pe anul viitor. Mai mult de at.

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Liviu Dragnea nu vrea un razboi cu Klaus Iohannis: imi asum nedorinta mea de a ataca cu orice pret presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca doreste un climat politic de dialog care va favoriza Romania si ca nu doreste un razboi cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca acest climat.

Klaus Iohannis: Cercetarea si Educatia sunt sansa unui viitor pe care Romania nu are voie sa il rateze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, prin intermediul paginii sale de Facebook, ca cercetarea si educatia sunt sansa unui viitor pe care Romania nu are voie sa il rateze. Cercetarea si educatia sunt.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, intalnire pe tema Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, pe contul sau de Twitter, ca are o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis pe tema Republicii Moldova. Mai mult de atat, seful executivului a mai precizat ca.

Gafa la Academia Romana: Directorul Institutiei a uitat numele presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Gafa de zile mari la Academia Romana. Directorul Institutiei a uitat numele presedintelui Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Invitat la eveniment, seful statului astepta sa i se dea cuvantul. Doar ca momentul a.

Klaus Iohannis, discurs la Academia Romana: Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide, ii nemultumeste lipsa unor declaratii incendiare. Conduita promisa si prioritatile au ramas aceleasi, nu vor fi umbrite de efervescenta politica

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs, marti dimineata, la ceremonia de deschidere a Conferintei Internationale Micro-to Nano-Photonics IV - ROMOPTO 2015, care are loc la Academia Romana. Seful statului a subliniat, in discursul sau, ca Am ales sa particip la acest eveniment pentru a arata inca o data care sunt prioritatile mele. Poate ca unii se asteptau sa vorbesc despre partide sau ar fi vrut sa aiba parte de o vara mai agitata politic. Poate ca pe altii ii nemultumeste lipsa asa-numitelor breaking news-uri si a unor declaratii incendiare. Pentru mine insa conduita promisa si prioritatile asumate au ramas aceleasi. Si nu vor fi nici in continuare umbrite de efervescenta politica sau de circumstante de moment.

Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong consilier de stat pentru Relatia cu Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong in functia de consilier de stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor, incepand cu data de 1 septembrie, anunta Administratia Prezidentiala.

Ponta, declaratii despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca a mai discutat cu presedintele Klaus Iohannis in ultima perioada, si face acest lucru de fiecare data cand apare o situatie de colaborare institutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )