Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surse: Ponta face declaratii de presa despre situatia de la MAI.

România Liberă România Liberă,
Surse: Ponta face declaratii de presa despre situatia de la MAI.

Premierul Victor Ponta va face o declaratie de presa, joi, pe tema situatiei de la Ministerul de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a dat demisia din funtia de ministru, conform unor surse guvernamentale citate de Mediafax. Seful Executivului va face declaratiile la ora 15. Citeste si: Stroe a demisionat. Gabriel Oprea, viitor ministru interimar surse) Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor dupa o discutie cu premierul Victor Ponta. Citeste si: Blat politic peste . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, declaratie de presa despre situatia de la Ministerul de Interne

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa pe tema situatiei de la conducerea Ministerului de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a anuntat oficial demisia, la sediul ministerului.

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 15.15. Ce se va intampla cu ministerul de Interne?

Premierul Victor Ponta va sustine o declaratie de presa, la sediul Guvernului, pentru a anunta ce se va intampla in continuare la Ministerul de Interne. in acest moment, MAI functioneza fara ministru, dupa ce Radu Stroe a demisionat, si fara un secretar de stat, Catalin Chiper, demis de Victor Ponta in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 11.00

Premierul Victor Ponta sustine miercuri o declaratie de presa, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Victoria. Seful Executivului va prezenta rezultatele partiale ale anchetei in cazul accidentului aviatic de luni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.

Radu Stroe SI-A DAT DEMISIA. La ora 15:00, Stroe va face declaratii de presa

Ministrul Radu Stroe si-a dat demisia din functia de ministru al MAI. Radu Stroe a vorbit astazi cu premierul Victor Ponta si cu Gabriel Oprea. Pentru ora 15:00, Radu Stroe a anuntat o declaratie de presa. Liderul.

Sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Se ia in calcul demiterea ministrului de Interne. Victor Ponta va face declaratii la ora 11:00

O sedinta de urgenta a fost convocata la Palatul Victoria. Victor Ponta, Crin Antonescu, Eugen Nicolaescu si Daniel Chitoiu sunt in acest moment la Palatul Victoria pentru o discutie privind modul in care au .

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa despre accidentul aviatic din Apuseni

Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Seful Executivului prezinta rezultatele partiale ale anchetei in cazul accidentului aviatic de luni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Constantin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa

Premierul Victor Ponta sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria la ora 11. 00, in urma unei sedinte in care, potrivit surselor, s-a discutat o posibila remaniere a minsitrului de interne Radu Stroe, in urma declaratiilor facute privind accidentul aviatic din Apuseni. La sedinta participa si Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Daniel Oprea si Eugen Nicolaescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale premierului .

Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Catalin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa si voi solicita in CSAT inlocuirea sefului STS/ Interventia de luni a fost un esec

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a decis inlocuirea din functie a secretarului de stat din Minsiterul de Interne Catalin Chiper si ca a solicitat Ministerului Transporturilor inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa, ca masuri in urma accidentului aviatic din Apuseni de luni. De asemenea, Ponta a anuntat ca va solicita in Consiliul Supram de Aparare a Tarii inlocuirea sefului STS. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale premierului .

UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Declaratii contradictorii despre salvarea victimelor. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca principala problema in salvarea victimelor incidentului aviatic este una de localizare. Au fost implicate armata si SRI-ul. Citeste si: Ponta: problema, in cazul accidentului aviatic, a fost una de localizare UPDATE. Ranitii ar fi comunicat echipelor de interventie ca sunt langa o partie de schi din zona. Seful Ocolului silvic de la Poiana Horea Cluj), Felician Petruta, a declarat, luni seara, ca informatiile unde s-ar afla avionul .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )