Libnet.ro
UNICEF

21:01

Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 11.00

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta face declaratii de presa, de la ora 11.00

Premierul Victor Ponta sustine miercuri o declaratie de presa, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Victoria. Seful Executivului va prezenta rezultatele partiale ale anchetei in cazul accidentului aviatic de luni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Premierul Victor Ponta este invitat la B1 TV, de la ora 20.00

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 20. 00, la postul B1 TV, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Guvernului.

LIVE TEXT Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Constantin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa

Premierul Victor Ponta sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria la ora 11. 00, in urma unei sedinte in care, potrivit surselor, s-a discutat o posibila remaniere a minsitrului de interne Radu Stroe, in urma declaratiilor facute privind accidentul aviatic din Apuseni. La sedinta participa si Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Daniel Oprea si Eugen Nicolaescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii ale premierului .

Victor Ponta: Am decis inlocuirea din functie a secretarului de stat MAI Catalin Chiper; am solicitat inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa si voi solicita in CSAT inlocuirea sefului STS/ Interventia de luni a fost un esec

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a decis inlocuirea din functie a secretarului de stat din Minsiterul de Interne Catalin Chiper si ca a solicitat Ministerului Transporturilor inlocuirea directorului general si directorului de operatiuni Romatsa, ca masuri in urma accidentului aviatic din Apuseni de luni. De asemenea, Ponta a anuntat ca va solicita in Consiliul Supram de Aparare a Tarii inlocuirea sefului STS. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale premierului .

Sedinta de urgenta la Palatul Victoria. Se ia in calcul demiterea ministrului de Interne. Victor Ponta va face declaratii la ora 11:00

O sedinta de urgenta a fost convocata la Palatul Victoria. Victor Ponta, Crin Antonescu, Eugen Nicolaescu si Daniel Chitoiu sunt in acest moment la Palatul Victoria pentru o discutie privind modul in care au .

Premierul Victor Ponta si 12 ministri se vor afla la Iasi de Ziua Unirii.

Premierul Victor Ponta si 12 ministri vor fi prezenti, vineri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii in municipiul Iasi, informeaza Mediafax. Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a spus, intr-o conferinta de presa, ca la manifestarile de vineri, din municipiu, de 24 Ianuarie, prilejuite de implinirea a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, vor fi veni atat premierul Victor Ponta, cat si 12 ministri din Guvern. Este vorba despre vicepremierii Liviu Dragnea, Daniel Chitoiu si .

Victor Ponta: Probabil ca presedintele isi va cere scuze fata de cei de la Antene. Mie-mi place Antena 3, recunosc

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, unde vorbeste despre aterizarea fortata efectuata de Adrian Iovan.

Premierul Victor Ponta: Stiu cum arata raportul MCV si stim ce avem de facut in continuare

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in .

Premierul Victor Ponta: Pana la alegerile europarlamentare nu o sa intram in Schengen

Ministerul Justitiei a primit o prima forma a raportuluiMCV, observatiile necesare au fost facute si se stie deja pasii care urmeaza de facut, a comentat, luni seara, premierul Victor Ponta, in cadrul.

Premierul Ponta: Interventia de luni a fost un esec. Secretarul de stat Chiper a fost demis. Voi solicita inlocuirea sefilor STS si ROMATSA

Secretarul de stat din MAI Catalin Chiper a fost demis iar sefului STS, Marcel Opris, dar si directorul ROMATSA, Aleodor Francu sunt la un pas de a parasi fotoliile pe care le ocupa. Asa a anuntat premierul Victor Ponta care a prezentat concluzia raportului in cazul accidentului aviatic din Apuseni. Prim-ministrul nu a spus insa nimic despre ministrul de Interne, Radu Stroe, cel care s-a intrecut intr-o serie de gafe dupa prabusirea avionului.

Document. Ponta: Interventia de luni a fost un esec. Acesta cere inlocuirea sefilor STS si ROMATSA. Un sef din MAI si cel al IGSU si-au dat demisia

Secretarul de stat din MAI Catalin Chiper a fost demis iar sefului STS, Marcel Opris, dar si directorul ROMATSA, Aleodor Francu sunt la un pas de a parasi fotoliile pe care le ocupa. Asa a anuntat premierul Victor Ponta care a prezentat concluzia raportului in cazul accidentului aviatic din Apuseni. Prim-ministrul nu a spus insa nimic despre ministrul de Interne, Radu Stroe, cel care s-a intrecut intr-o serie de gafe dupa prabusirea avionului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )