Libnet.ro
UNICEF

09:15

Surse: Sorin Ovidiu Vintu colaboreaza cu procurorii DNA si a facut mai multe denunturi

B1 B1,
Surse: Sorin Ovidiu Vintu colaboreaza cu procurorii DNA si a facut mai multe denunturi

Omul de afaceri, Sorin Ovidiu Vintu, colaboreaza foarte bine cu procurorii DNA. Adus de dupa gratii in fata acestora, el a formulat mai multe denunturi si a dat informatii pentru investigatiile. continuă pe B1

Sorin Ovidiu Vintu, audiat la DNA. Omul de afaceri a facut mai multe denunturi

Sorin Ovidiu Vintu a fost audiat de mai multe ori in ultimele zile, la DNA, conform unor surse judiciare citate de presa. Conform acestor surse, Vintu a fost audiat de mai multe ori, ar fi confirmat in.

Procurorii DNA Oradea fac perchezitii la sediul Politiei Beius

Perchezitii la Politia Beius. Procurorii DNA Oradea au descins din nou, la sediul Politiei Beius, dupaace la sfarsitul lunii iunie au mai efectuat o serie de perchezitii.

Bogdan Olteanu, adus din arest la DNA pentru audieri

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost dus miercuri din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii, transmite News. ro.

Bogdan Olteanu, dus din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost dus miercuri din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Basescu: Procurorii DNA sunt aceia care au stimulat poporul si televiziunile sa devina judecatori.Oare cine va cere control judiciar pentru procurorii DNA?

Presedintele PMP Traian Basescu sustine ca DNA a cerut control judiciar pentru primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, pe buna dreptate, insa afirma ca procurorii anticoruptie au fost cei care au generat judecarea de catre popor, incalcand unor oameni dreptul la aparare.

Onorariul Olgutei Vasilescu pentru Goran Bregovici, cercetat de procurorii DNA

Organizatorul concertului artistului sarb, Goran Bregovic, a povestit intr-o declaratie de martor data la DNA cum ar fi primit 50. 000 de euro de la primarul Craiovei, Olguta Vasilescu. Procurorii spun ca o parte din acesti bani ar fi spaga primita de la un afacerist craiovean. Olguta Vasilescu sustine ca este nevinovata.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )