Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sute de mii de bucuresteni vor ramane fara apa calda

Antena3 Antena3,
Sute de mii de bucuresteni vor ramane fara apa calda

Distrigaz Sud Retele a instituit poprire pe toate conturile bancare ale societatii Electrocentrale Bucuresti ELCEN), pentru suma de 11,67 milioane de lei. Exista riscul major ca, incepand din data. continuă pe Antena3

Aproape jumatate dintre bucuresteni vor ramane fara apa calda: Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre ELCEN, din cauza datoriilor

Bucurestenii vor ramane din nou fara apa calda. Este vorba despre aproape jumatate dintre locuitorii Capitalei care nu vor avea apa calda in perioada urmatoare pentru ca Distrigaz a decis limitarea.

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN), din cauza datoriilor, se arata intr-un comunicat al producatorului de energie, care precizeaza: Din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei,Distrigaz a luat decizia si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, va reduce presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari), fapt pus in practica la aceasta ora.

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare

ACTUALIZARE 16:20 Primaria Capitalei, apel catre Guvern pentru rezolvarea problemei dintre RADET si ELCEN Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis o scrisoare mai multor membri ai Guvernului, printre care se afla si premierul Dacian Ciolos, in care face apel la acestia sa se implice in rezolvarea situatiei problematice dintre RADET si ELCEN. *ACTUALIZARE 16:00 Crisian Busoi Declaratiile lui Liviu Dragnea pe tema RADET, diversiune ieftina *ACTUALIZARE 15:31 Dragnea: in cazul ELCEN se poate discuta de constituirea unui grup organizat .

Dragnea, despre posibilitatea ca locuitorii Capitalei sa ramana fara apa calda: Este o presiune din partea partii liberale din guvernul tehnocrat pentru a-i pedepsi pe bucuresteni ca au votat cu PSD la alegerile locale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partea liberala din guvernul tehnocrat exercita o presiune asupra Primariei Capitalei, prin amenintarile de la ELCEN, potrivit carora bucurestenii vor ramane fara apa calda si caldura.

Aproape jumatate din locuitorii Bucurestiului raman fara apa calda. Care sunt cartierele afectate

Aproape jumatate din locuitorii Capitalei vor ramane fara apa calda in perioada urmatoare, dupa ce Distrigaz a decis limitarea debitului de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN),.

Toate conturile ELCEN sunt blocate. Peste trei zile, Bucurestiul poate ramane fara apa calda

Toate conturile ELCEN sunt blocate, joi dupa-amiaza, dupa ce s-a pus poprire pe ele, la cererea Distrigaz Sud.

Toate conturile ELCEN sunt blocate. Peste trei zile, Bucurestiul poate ramane fara apa calda. Distrigaz cere 5,8 milioane de lei imediat

Toate conturile ELCEN sunt blocate, joi dupa-amiaza, dupa ce s-a pus poprire pe ele, la cererea Distrigaz Sud.

Reincepe scandalul apei calde. Mai multe cartiere din Bucuresti raman fara apa calda, Distrigaz a redus presiunea din cauza facturilor neplatite

Primaria Bucuresti a primit, luni, o notificare, din partea ELCEN, conform careia poprirea de 100 la suta pe conturile RADET nu va mai fi ridicata in aceasta luna, prin urmare, nu se vor putea plati salariile angajatilor regiei de termoficare si nu se.

ELCEN: Datoriile RADET lasa aproape jumatate din Bucuresti fara apa calda

ELCEN se afla in imposibilitatea de a-si onora platile catre furnizorii si distribuitorii de materii prime, materiale si servicii, din cauza datoriilor pe RADET, se arata intr-un comunicat al ELCEN. Potrivit acestuia, din cauza unei sume restante de 147,2 milioane de lei, Distrigaz a luat decizia, si a notificat ELCEN in acest sens, ca, incepand cu data de 05. 2016, sa reduca presiunea gazului natural, in mod constant, pana la limita de avarie 2 bari). In cazul in care datoria nu va fi achitata, Distrigaz a informat ELCEN ca va trece la aplicarea masurii sistarii serviciului de distributie. ELCEN sustine ca in aceste conditii, agregatele energetice de la CTE Vest se vor opri, iar energia termina nu va mai putea fi furnizata pentru aproximativ 40% dintre locuitorii Bucurestiului: cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi, dar si o parte din centrul Capitalei.

Bucurestenii raman, de marti, fara apa calda. Cum explica autoritatile situatia

Locuitorii cartierelor Drumul Taberei, Militari si Crangasi, cat si o parte dintre cei din centrul Capitalei raman, incepand de marti, informeaza ELCEN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )